|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2023 Saat 12:38 |
Kadir hocam merhabalar. Oğlum 31 kg 2 ay sonra 7 yaşını dolduracak. Dün gece 10 da ateşi çıkmaya başladı. Sabah sarı safta kustu. Öksürük var. Dili temiz. İştah yok. Sık sık su içiyor.Ateş düşürücü vermeyin dediğinizi biliyorum ama başım ağrıyor dediği için calpol 6 plus yarım ölçekten biraz fazla verdim. Mecbur kalınca yarım ölçek verebilir miyiz yoksa tam vermek mi iyi olur. Şurup yerine Alnına ıslak havlu koymak daha mı iyi olur. Yanlış birşey yapacağım diye çok korkuyorum. Benim hatam yüzünden birkaç hafta önce havale geçirdi.
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şurup verdiğimde ateşi 38.5 alnından ölçtüm . Bu sene grip aşısı olduk.
Düzenleyen yavrusu - 07 Oca 2023 Saat 14:59 |
|
![]() |
|
Kadir bey lütfen yardım edin. Ateş düşürücüden 3 saat sonra havale geçirdi ve uzun sürdü bu sefer. Ateşi en son 38.2 ölmüştüm üstünü örtmemi istedi. Bir süre sonra havale geçirdi. Bu çok kötüydü. Allah rızası için bana yardım edin
|
|
![]() |
|
Battaniyenin altında TV izliyordu. Uykuya daldı. TV yi kapattım. Birkaç dakika sonra havale geçirdi
|
|
![]() |
|
Ben yine neyi yanlış yaptım.
|
|
![]() |
|
Kadir bey size güveniyorum. Bütün mesajlarınızı bütün makalelerinizi okudum. Poliklinikler açıkken acile gidip ateş düşüren, Dr yazdığı bütün ilaçları kullanan, ateş düşürücü, zero lu bütün ilaçları kullanan arkadaşımın çocuklarına hiçbir şey olmuyor. Bu bize neden oluyor. Ne zaman bitecek. Havale den korkmuyorum. Korkmuyorum ama ya okulda olursa. Bu neden oluyor. Niye biz? Niye başkası değil? 5 çeşit ilacı veren niye olmuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesli iken, atesi suni olarak, soguk tatbik ederek dusuruseniz, Havale olur.
Bir onemi YOK, yapmaniz gereken bir sey de YOK! Havale daima, ic isi ile dis isi arasindaki fark aniden acilirsa olur. O yuzden mevcut atesi MUHAFAZA edin. Ilaclarla DEVAMLI atesi (ic isiyi) dusuk tutarsaniz da, hastaliga karsi bagisiklik calismaz ve hastalik asiri uzun surer. |
|
![]() |
|
Peki Kadir hocam havale kaç yaşında sona erecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|