|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2023 Saat 13:55 |
Kadir bey merhaba
Oglumda gecen hafta ates ve lenfler şişmişti, sonra kulak tıkanması ve agrısı+ viral konjoktevit eklendi.. Bu pazartesi sabaha karşı bende vücut kırgınlığı başladı, boğaz ağrısı.Ateş yoktu şuan 37.7 olmuş . bugun Gündüz parol dolven içmedim Ama dün ve bu gece Parol içmiyordum çünkü kaslarım çok agrıyor.İlaç biraz hafifletiyor ama sonra tekrar acııyor. Bende 1_2 gun hafif hapşırma vardı.ama suan burnum tıkalı değil. 1.Boğaz agrısı - vücut kırgınlığı var ne yapmam lazım ? 5 aylık bebegım var anne sütü içiyor, o yuzden başka ilaç içemiyorum. 2.Vücut kırgınlığı kaç gün sürebilir? Genelde grip oldugunda 1 günde geçiyordu, bu sefer uzadı.Ayaklarım,sırtım, bogazım acıyor . Kuru Öksürük çok az oluyor balgamlar çıkmaya başladı. ( Grip aşısını da yaptırmıştım) Düzenleyen Maria Güven - 04 Oca 2023 Saat 16:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Siz; kirginliginiz icin, Novalgin tablet, 1 veya 2 tablet alin. 3 Defadan fazla almayin.
2- Her turlu ilaci alabilirsiniz. Bunun mekanizmasini yuzlerce kere anlattim. 2- Bugun yazdigim cevaplari okuyun. 3- Grip asilari SADECE; Influenza Viruslarina karsi korur.
|
|
![]() |
|
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Kitabınızı okuyorum, mekanizma ile ilgili bulamadım
Bende de grip mi? Düzenleyen Maria Güven - 04 Oca 2023 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef, o kisim cikarildi zira matbaa, kitabin belirli kalinligin ustunde olmasini istemedi. Bunun gibi bazi
konulari cikarmak zorunda kaldik. Anlatayim: 50 kilo olan bir sahis, 500mg ilac aldiginda, bu ilac vucuda esit olarak dagilir. Anne memesindeki sute de ancak bu kitarlarda gecer. 500mg/50kilo= 10mg, 1 lite sutunuze gecer. 100ml vereniz, 10mg gecer. Turk doktorlari boyle hesaplari yapamazlar. Onlari dikkate almayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Hocam bogazım ağrıyor da, vücut kırgınlığı da 2 gun sürüyor, streptokok vs yok dimi ?
Ayaklarım bacaklarım sırtım her tarafım acıyor 2 gündür tedirgin ediyor, ateş düşüyor çıkıyor 37.8 Dilde pas yok Ve bogaz Ağrısı için tantum Verde sprey kullansam olur mu ? Bir de bogazımda tat var sanki demir tadı,belliki içi şişmiş çünkü öksürünce balgam çıkıyor
Düzenleyen Maria Güven - 04 Oca 2023 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyorsunuz.
Tantum Verde kullanin. Streptokok olsa: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi+Bulanti/kusma olur. Ayrica da, 30 yas ustunde Streptokoklarin bir onemi yoktur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2023 Saat 22:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Hocam merhaba
Dün iyileştim dedim,bogaz agrısı kalmado sadece öksürük vardı. Bu sabah saat 5te şiddetli bogaz agrısı sanki içi kesilmiş çizilmiş gibiydi + öksürük+ vücut kırgınlığı ,heryerim kemikler kaslar öyle acıyordu ki...Parol içtim ,ateş 38.5 çıktı ,çok terledim yorgan altında iyi geldi. Şuan akşama karşı tekrar kırgınlık hissetmeye başlıyorum,... Bu nasıl GRİP bliyormusunuz? Ateş çıkıyor düşüyor , vücut kırgınlığı oluyor geciyor sonra tekrar başlıyor...? İnternette okudum tonsilite benziyor... 5.gün bugun.
Düzenleyen Maria Güven - 06 Oca 2023 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belli ki, Grip geciriyorsunuz. Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, sakin doktorlara gitmeyin, basiniza
bin turlu belalar acarlar. Ates: DUSURMEYIN, sicak bir seyler icin, sarilip-samalanip yatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|