Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek hareketleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebek hareketleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcuak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: bebek hareketleri
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 11:17

kızlar merhaba, adım burcu. 22 haftalık hamileyim ve hala bebeğimi hissetmiyorum. acaba bebeğimin sinir sisteminde bi problem mi var? çok endişeleniyorum ve korkuyorum. Cry benimle aynı haftada olanlar bebeklerinin çok hareteli olduğunu hatta hareketlerin dışarıdan anlaşıldığını falan söylüyorlar. ultrasonda da çok hareketli değil. sizler ne zaman hissettiniz bebeklerinizi??

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 11:47
Canım  ben net olarak 6. ayında daha rahat hissettim, 2. hamileliği olanlar daha erken hissedermiş, 3.-4. ayında hissetmeye başlarlarmış, için rahat olsun, sıkıntı yapma Clown
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 11:51
canim hic korkma bence bende 5.5 aylikken hissetim ama ulturasonda gozukuyodu hareketleri ama ben hissetmiyodum ALLAHA emanet olsun bebesin hic korkma yaniClown
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 11:57
Bende 6.ayda hissetmiştim.Endişelenme canım,bir sorun olsaydı doktor söylerdi,olumlu şeyler düşün ki bebeğinde etkilenmesinApproveApprove
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 11:59
BU KONUDA DR NE DEDİ PEKİ ?ONUN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİ BENCE BUNU DR İLE GÖRÜŞ CANIM HERKESİN YAPISI FARKLI ÇÜNKÜ MESELA BENİM KARNIM ÇOK BÜYÜKTÜ İÇİM DAR OLDUĞU İÇİN DIŞA ÇOK VURMUŞ GEBELİK VE BU YÜZDENDE EN UFAK HAREKET GERGİNLİKTEN DOLAYI BELLİYDİ AMA ARKADAŞIM BENDEN 3 AY ÖNDE OLMASINA RAĞMEN KARNI BENİM YARIM KADARDI VE O FAZLA HİSSETMEZDİ BEBEĞİNİN HAREKETLRİNİ AMA TÜM TEKTİKLER NORMALDİ VE SAĞLIKLI BİR BEBEĞİ OLDU BU YÜZDEN BUNU EN İYİ DR ANLAR CANIM ONUNLA GÖRÜŞ BENCE TEKRAR VE ENDİŞENİ ORTADAN KALDIR.TongueALLAH SAĞSAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHClownClown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 15:55
Merhabalar. Ben 23. haftada tam olarak hissetmiştim. Az kaldı merak ve endişe etme ama doktor kontrollerini de ihmal etme canım. 16-24. haftalar arasında hissetmek gerekiyormuş. Bu konuyla çok ilgilenmiştim bir aralar ben de.Tongue
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun seni inşallah.Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 20:58
slm canım bende altı aylıkken hisstemişt,imThumbs%20Upbencede içini ferah tut hissedeceksindir yakındaThumbs%20UpClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2008 Saat 13:36
Merhaba
Bende çok erken hissettim ama herkesin bir olmuyor. Mesela ben şu anda 32 haftalık hamileyim inanılmaz oynuyor. Bir arkadaşım doğum yapana kadar hiç bu kadar hareketli değildi benimki demişti.
Seninkinin cinsiyeti kızmı? Bazen kız çocukları erkeklerden daha az hareketli olduğu söylenir.
Yani merak etme. Bir çok gebelik sitesinde bu yazıyor panik yapmayın anne adayları normaldir diyor.
Sende panik yapma normal ClownClown
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.