|
Oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2022 Saat 22:39 |
Hocam oglum 4 yasinda bebekken ciddiye alinmicak duzeyde deri dokuntuleri oluyordu, ATOPIK DERMATIT EGZAMA DEMISLERDI. En son mayis ayinda bayagi alevli sekilde once ellerde kasinti ile baslayip tum vucutta sivilce benzeri deriden kabarik ve sonrasi tokat atmis gibi tum vucut kizardi. 1 bucuk ay surup kortizon ve dgr kremlere drencliydi snra kndiliginden kyboldu. Bugun tkrar ellerim kasniyo dedi baktigimda diz yzeri ve elleri yine buyik nokta sklnde kizarikti. Kulakgindada var ve vucutta tek tuk. Ama belli yayilacak. Bu cocukta neden boyle tekrarliyor 6 ay gctimisti en son atagi yasayali. Siz o donemde cildiye gorsun tercihen fakulte hstanesi dmstnz ben z.kamile gotrdm doktr sadece bakar bakmaz atopik dermatit demsti egzama dmsti. bunun kotu hstaliklarla bir alakasi vrmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Losemi mi?" diye soruyorsaniz, hayir.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
görsel] Hocam resimleri tek tek ayri sayfalarda gonderebiliyorum diger turlu acilmiyor bakabilirmisiniz
Düzenleyen saliç - 01 Kas 2022 Saat 04:57 |
|
![]() |
|
v görsel]
Düzenleyen saliç - 01 Kas 2022 Saat 04:56 |
|
![]() |
|
görsel] yukarida 2 buradada bir resim yolladim hocam cok kasintili derinin altinda suan saat burada gece 3.45 cocuk agliyor kasintidan uyuyamiyor Iki gun once atesi 38.8 oldu direncliydi dr bogazlari cok sis kizarik dmsti ama acaba el ayak hstaligimidir ? atesliyke bu dokuntuler yoktu. 6 ay oncesi ayni sklde olmstu ama o tum vucuttaydi egzama demslerdi. hocam msji guncelliyorum ayaklari ayni zamanda hassaslastida batma gibi,ellerde sanki uc cikaricak gibi duruyor bazi yerleri deriden kabarik agrili fenistil surdum ama pek faydasi olmadi gibi kasiniyo diye gece 4 de yatip sabah 8 de kalkti cocuk
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El,Ayak ve Agiz Hastaligi.
Ilaci yok. Bir tek agidaki yaralara, Pyraldin sol. surebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
.
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kawasaki'de; kizil dokuntusu gibi dokuntu olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|