|
Posterier servical lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2022 Saat 20:21 |
Sevgili hocam öncelikle saygılar sevgiler merhabalar,
Sayın hocam öncesinde çok anlattığınızı biliyorum eski yazılarınızı okudum fakat bu başlıkta veya içerikli bir yazı bulamadım yada göremedim. Hocam oğlumuz 35 aylık ekli resimde görülen posterier servical bölgesindeki lenf bezleri kafasını sola çevirdiğinde sağ tarafından belli olmakta. Ek olarak ellediğimde de elime 3-4 tane hareketli olarak ele gelmekte. Sayın hocam bu bölgede bulunan lenf bezinin bir çocukta kafasını çevirdiğinde belli olması ve ele gelmesi normal midir ? Değerli yorumlarınızı rica ederim
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Posterior servicalspinal nerve chain yazan bölgede hocam. Hiç bir zmaan kaybolmuyolar dışarıdan belli oluyolar ve ele geliyolar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal.
|
|
![]() |
|
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam bizimki elleyince küçük ama dışarıdan büyük gözüküyor sanırım boğaz yapısının ince olması ile alakalı. Hocam birde bilgimiz olması açısından soruyorum neden tamamen kaybolmazlar vücutta enfeksiyon olmasa dahi örnek olarak bizimki neredeyse 1 senedir mevcut
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta kendi antikorlari olmadigi icin, HER cocukta bu durum vardir. Zamanla kendi antikorlari olusunca
lenf bezlerine daha az is dusecek ve az calistiklari icin de, kucuklecekler.
SAKIN bu konuda hicbir Turk doktora inanmayin. Bu antikor meseleleri hakkinda hicbir bilgileri yoktur. |
|
![]() |
|
Çok haklısınız hocam. Özellikle internet ortamında yazılan yazılarını okuyunca hani örnek olarak, 2 haftada geçmeyen ele gelen lenf bezleri takip edilmelidir örnek olarak bunu yazmışlar insanlar ilk okuduğunda bunu paniğe düşüyolar ama sayenizde bu bilgilere erişiyoruz çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her zaman anlatiyorum:
Turk doktorlarinin internetteki butun yazilari, sizleri korkutup doktorlara kosmaniz icin yazilmistir! Sakin bu pustlara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|