|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2022 Saat 17:40 |
Hocam oglum 6 yasinda, yarik dudak ve damak sendromu da var.
Bir hafta once oksurmeye basladi. Halsizlik ve istahsizlik oldu. Öksürüğü gece arada devam ediyor. 3 gundur arada kulak agrisi vurmaya basladi.Sizin anlattığınız sekilde iliadin damla kullanıyorum. Iliadinden sonra agrisi kesiliyor. 2 gündür burnuna ayrica sizin tarifinize göre tuzlu su kullaniyorum. Ancak damlattigim su biraz zaman gecince resmen kulagindan tekrar damliyor. Kulagi akiyor surekli. Orta kulaktaki odemden dolayi mi akiyordur? Kulak zarinda bir delinme olabilir mi? Kulagindan hicbirsey damlatmadim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ameliyat ile deformasyon düzeltilmedikce bu problemler sıklıkla olur.
Ameliyat olmadı mı?
|
|
![]() |
|
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Dudak ve damak ameliyati oldu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Yapmamız gereken birsey var mi? Zarar verir mi kulak içine
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak ağrısı olduğunda, hemen İlkiadin damla başlayın. Ateş de varsa, Bactrim ilave edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Eki 2022 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Hocam merhaba, kulakla ilgili sormuştum, dediklerinizi uygulamaya devam ediyorum. Atesi olmadigi için bactrim kullanmadim. Ancak birkac gündür sag kulağında kötü bir koku geliyor. Işıkla kulak içine baktim kulak icinde, kulak pamugunun ulasamadigi kadar içte sumuksu bir görüntü görünüyor. Agrisi yoktu ama 2 gündür iliadin kullandim akıp cikar diye hala koku var ve kulak yolunda hala sümüksu görüntü var.
Yarik dudak damak oldugu için daha cok endişe ediyorum. Yapilmasi gereken birsey var mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir KBB doktoru temizleyebilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Hocam doktora gitmesek evde serum fizyolojik ile cozulmez mi aceba, kulakta kuruyup kalir mi? Zarar verir mi ileride. doktorun ilac verip eve gondermesi muhtemel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|