|
LENF BEZLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2022 Saat 16:59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hocam merhaba, umarım fotoları yükleyebildim. 20 gün önce farkettim kızımın boynundaki şişlikleri. genel durumunda hiçbir sorun yok. devlet hastanesine gittim. kan usg ve periferik yaymaya kadar herşeyi isteyip, 10 günlük antibiyotik verdiler. bir sorun mu var bu kadar inceleniyor dediğimde prosedür dediler. haliyle korktuk. kızım 2,5 yaşında 14 kilo. güvendiğim bir dr sonuçları attım. bunda bişey çıkmaz geçmiş olsun dedi. bir özel hastane antibiyotiği neden vermişler. ayrıca 10 gün sonra ultrason saçmalık.( devlet hastanesi hematolog 10 gün sonra usg dedi) 10 günde bu türk lenflerde değişiklik olmaz. ama rahat edeceksen en azından 1 ay sonra gel ben bakacağım dedi. cevap vermiyorlar hocam? biz insanlar ne yapalım.? sizin yorumunuz nedir.? bu arada tüm forumu taradım. 40 kere sorulmuş ama kızmayın. ben dokununca hareket ediyormu yapışıkmı ayırd edemiyorum ki, doktorda bişey demiyor. soruyoprum el muayenesinde bir fikriniz yok mu? usg göreyim tahlil göreyim.. görüyor sonra bi daha gel diyor. iyi geleyim de ne oluyor? biz insanız yahu? kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar ÇAKAL!! Sizin gibi aileleri önce korkutuyorlar, ondan sonra da böyle küzumsuz tehlillerle US larile
dolandırıyorlar! Ne diye gidersiniz lı! NİYE ayırd edemiyorsunuz? Yandan ittirdinmi, kayıyorsa, önemli değildir. Sakın Antibiyotik filan da vermeyin. Resimlerin hiçbiri açılmıyor. " prosedür dediler." Puştluğu görüyorsunuz değil mi? Bunlar çok aşşağılık dolandırıcılar!
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
hocam ben resimleri görüyorum. sitenin önerdiği programla yolladım. yorumunuz çok önemli benim için. nasıl yapabilirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
https://www.hizliresim.com/thxpowd
inşallah yükledim hocam. fikriniz çok çok önemli. bize kızmayın ne olur. biz sizin gibi bilgi sahibi değiliz.. korkuyoruz. ve herkes istiyorki kendi çocuğunun sonuçlarına bak. kolaya kaçıyoruz. genel bilgileri hiç vermemişsiniz gibi sizi yoruyoruz biliyorum. ama elimizde değil. belki tahillerimizde farklı bi cümle vardır önemli olan. mesela benim kızımın ultrasonunda timik yapı diye bir cümle var ve ben internet bakıp perişan oldum. doktora soruyorum hiçbir açıklama yapmıyor. en son bi genel cerraha sordum da bana normal bulunması gereken bir yapı olduğunu söyledi. kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Haklısınız, sizler nereden bileceksiniz bu doktorların ne kadar PUŞT olduklarını!
Bir düşünün, 4-6 yaş grubu çocukların tamamında böyle bezeler vardır. Bu tahlillerin her çocuğa yapıldığını bir düşünün, sahtekarlığın boyutlarını görürsünüz. 2- Yazılarımı İYİ okusanız, bunların ayırımını çok kolay yapabilirsini. Bu aşşağılık sahtekarlarda en ufak bir utanma duygusu bile yoktur! Ömürleri boyunca 1 veya 2 defa rastlayabilecekleri bir hastalık için her çocuğa bu tahlilleri yapmak ne kadar vicdanidir? Maalesef, Tıp fakültelerine girerken bilgileri ölçülüyor da, "AHLAK" ÖLÇÜLMÜYOR! 3- "Timik yapı" dediği, Timus bezi.. Her çocukta vardır, zamanla kaybolur. Eğer; Timus için bile korkutucu yazılar varsa, bunların ne kadar aşşağılık yaratıklar olduğu tescillenmiş olur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
hocam attığım resimleri görebildiniz mi?
ben artık kontrole falan gitmiyorum?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Son gönderdiğiniz resimler açıldı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Hocam sonuc olarak bu ultrason ve tahlillere bakilirsa, kontrole gitmiyorum.
Okadar alismisiz ki, bazi seylere ben sizi yeni kesfettim ve inanamiyorum boyle bir doktorla tanistigima. 2 yillik takipten bahsediyorlar bu konu icin. 3 ayda bir ultrason diyolar. Siz bana bisey soyleyin? Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|