Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LENF BEZLERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LENF BEZLERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tulayferiha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 188
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LENF BEZLERİ
    Gönderim Zamanı: 23 Haz 2022 Saat 16:59

hocam merhaba, 
umarım fotoları yükleyebildim.
20 gün önce farkettim kızımın boynundaki şişlikleri. genel durumunda hiçbir sorun yok. devlet hastanesine gittim.
kan usg ve periferik yaymaya kadar herşeyi isteyip, 10 günlük antibiyotik verdiler. 
bir sorun mu var bu kadar inceleniyor dediğimde prosedür dediler.
haliyle korktuk. kızım 2,5 yaşında 14 kilo.
güvendiğim bir dr sonuçları attım. bunda bişey çıkmaz geçmiş olsun dedi.
bir özel hastane antibiyotiği neden vermişler. ayrıca 10 gün sonra ultrason saçmalık.( devlet hastanesi hematolog 10 gün sonra usg dedi)
10 günde bu türk lenflerde değişiklik olmaz. ama rahat edeceksen en azından 1 ay sonra gel ben bakacağım dedi.
cevap vermiyorlar hocam? biz insanlar ne yapalım.?
sizin yorumunuz nedir.? bu arada tüm forumu taradım. 40 kere sorulmuş ama kızmayın. ben dokununca hareket ediyormu yapışıkmı ayırd edemiyorum ki, 
doktorda bişey demiyor. soruyoprum el muayenesinde bir fikriniz yok mu? usg göreyim tahlil göreyim.. görüyor sonra bi daha gel diyor. 
iyi geleyim de ne oluyor? biz insanız yahu?

kolaylıklar dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2022 Saat 21:58
Bunlar ÇAKAL!! Sizin gibi aileleri önce korkutuyorlar, ondan sonra da böyle küzumsuz tehlillerle US larile
dolandırıyorlar! Ne diye gidersiniz lı! 
NİYE ayırd edemiyorsunuz? Yandan ittirdinmi, kayıyorsa, önemli değildir. 
Sakın Antibiyotik filan da vermeyin. 
Resimlerin hiçbiri açılmıyor. 
  " prosedür dediler."
Puştluğu görüyorsunuz değil mi? Bunlar çok aşşağılık dolandırıcılar! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2022 Saat 10:03
Orjinalini yazan: tulayferiha tulayferiha Yazdı:

hocam merhaba, 
umarım fotoları yükleyebildim.
20 gün önce farkettim kızımın boynundaki şişlikleri. genel durumunda hiçbir sorun yok. devlet hastanesine gittim.
kan usg ve periferik yaymaya kadar herşeyi isteyip, 10 günlük antibiyotik verdiler. 
bir sorun mu var bu kadar inceleniyor dediğimde prosedür dediler.
haliyle korktuk. kızım 2,5 yaşında 14 kilo.
güvendiğim bir dr sonuçları attım. bunda bişey çıkmaz geçmiş olsun dedi.
bir özel hastane antibiyotiği neden vermişler. ayrıca 10 gün sonra ultrason saçmalık.( devlet hastanesi hematolog 10 gün sonra usg dedi)
10 günde bu türk lenflerde değişiklik olmaz. ama rahat edeceksen en azından 1 ay sonra gel ben bakacağım dedi.
cevap vermiyorlar hocam? biz insanlar ne yapalım.?
sizin yorumunuz nedir.? bu arada tüm forumu taradım. 40 kere sorulmuş ama kızmayın. ben dokununca hareket ediyormu yapışıkmı ayırd edemiyorum ki, 
doktorda bişey demiyor. soruyoprum el muayenesinde bir fikriniz yok mu? usg göreyim tahlil göreyim.. görüyor sonra bi daha gel diyor. 
iyi geleyim de ne oluyor? biz insanız yahu?

kolaylıklar dilerim.

hocam ben resimleri görüyorum. sitenin önerdiği programla yolladım. yorumunuz çok önemli benim için.
nasıl yapabilirim.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2022 Saat 10:30
https://www.hizliresim.com/thxpowd

inşallah yükledim hocam. fikriniz çok çok önemli. bize kızmayın ne olur. biz sizin gibi bilgi sahibi değiliz.. korkuyoruz. 
ve herkes istiyorki kendi çocuğunun sonuçlarına bak. kolaya kaçıyoruz. genel bilgileri hiç vermemişsiniz gibi sizi 
yoruyoruz biliyorum. ama elimizde değil. belki tahillerimizde farklı bi cümle vardır önemli olan. 
mesela benim kızımın ultrasonunda timik yapı diye bir cümle var ve ben internet bakıp perişan oldum. doktora soruyorum hiçbir açıklama 
yapmıyor. en son bi genel cerraha sordum da bana normal bulunması gereken bir yapı olduğunu söyledi.

kolaylıklar dilerim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2022 Saat 11:55
1- Haklısınız, sizler nereden bileceksiniz bu doktorların ne kadar PUŞT olduklarını! 
Bir düşünün, 4-6 yaş grubu çocukların tamamında böyle bezeler vardır. Bu tahlillerin her çocuğa yapıldığını 
bir düşünün, sahtekarlığın boyutlarını görürsünüz. 
2- Yazılarımı İYİ okusanız, bunların ayırımını çok kolay yapabilirsini.  Bu aşşağılık sahtekarlarda en ufak bir
utanma duygusu bile yoktur! Ömürleri boyunca 1 veya 2 defa rastlayabilecekleri bir hastalık için her çocuğa
 bu tahlilleri yapmak ne kadar vicdanidir? 
Maalesef, Tıp fakültelerine girerken bilgileri ölçülüyor da, "AHLAK" ÖLÇÜLMÜYOR! 
3- "Timik yapı" dediği, Timus bezi.. Her çocukta vardır, zamanla kaybolur. 
Eğer; Timus için bile korkutucu yazılar varsa, bunların ne kadar aşşağılık yaratıklar olduğu tescillenmiş olur.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2022 Saat 12:16
hocam attığım resimleri görebildiniz mi?
ben artık kontrole falan gitmiyorum? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2022 Saat 17:05
Son gönderdiğiniz resimler açıldı. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2022 Saat 20:45
Hocam sonuc olarak bu ultrason ve tahlillere bakilirsa, kontrole gitmiyorum. 
Okadar alismisiz ki, bazi seylere ben sizi yeni kesfettim ve inanamiyorum boyle bir doktorla tanistigima. 2 yillik takipten bahsediyorlar bu konu icin. 3 ayda bir ultrason diyolar.
Siz bana bisey soyleyin?

Kolayliklar dilerim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.