Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 02:13
Merhaba hocam
1 haftadır hapşuruk/burnun su gibi akması, 
gözlerde sulanma+kaşıntı(arada bulanık görme) bazen sağ burun deliğinin tıkalı olması+öksürük (özellikle gece ve sabah artan öksürük) öksürükle beraber nefesim yetmiyor  hissi ve hırıltı,boğazda tüycük hissi kulaklara doğru kaşınma şikayetleri yaşıyorum.
Eskidende alerji olurdum ama uzamaz ve bu kadar etkilemezdi.
Zespira alerji ilacı verdi dr. 3 4 gün içtim  hafifletti ama tam etki etmedi. 2 gün içmedim şu an epey zorluyor( öksürük)
Başka öneeceğiniz alerji ilacı var mı? 
Teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 08:49
NE ALAKA! Zespira; astım ilacı! Allerji ilacı değil. Türk doktorları; (daha pahalı olduğundan) Astım ilaçlarını
Allerji ilacı diye vererek halkı dolandırırlar!
Siz 3 kuruşluk, Allerset tablet, günde 1 tane alın, çok daha iyi sonuç alırsınız.
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 17:37
Teşekkürler Hocam, 
kontrol için kadın doğum dr. Na gittim. Bazı tahliller istedi. Eritrosit değeri çpk yüksek çıkmış. Doktora cuma gösterebileceğim. Neden yüksek olabilir? 

Düzenleyen bucus - 01 Haz 2022 Saat 17:42
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 17:39
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 17:40
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 17:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 19:00
1 hafta önce geçirdiğiniz Gripal enfeksiyona bağlı oluşan farklar ve hiçbirinin en ufak bir önemi yok. 
Nitrit:(-), yani idrar TEMİZ, İYE yok. 
Kadınlarda bu miktar Eritrosit bazen olabiliyor.. İdrar numunesi için idrar verirken SAKIN ilk idrarı kullanmayın.
Ara idrarı verin.
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 23:15
Hocam ilk mesajımda yazdığım alerjilerden dolayı hapşırma, öksürme, burun akıntsı şikayetlerim var. Öksürük başladığı zaman nefesim yetmiyor gibi oluyor.
İnternete eritrosit yüksekliği çoğunlukla dokulara hücrelere yeterince oksijen gitmemesii diyor, mart ayında solunum testi yaptırmıştım. Aldığım nefes almam gereken nefese göre düşük çıkmıştı. Acaba onunla ilgili olabilir mi diye terettüt ettim.

Hocam bir de dr vajinal muayene etti, sonrasında kanamam oldu, ilk idrar çok kanlıydı olmaz dediler. 2.idrarda gözle görülür kan yoktu. Bu sebeple yüksek olabilir mi? 

Düzenleyen bucus - 02 Haz 2022 Saat 01:25
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.