Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 437
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz akıntısı
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 12:54
Merhaba hocam oglum 15 aylik bronsiolit ve kulak iltihabı  vardi kulakta sivi devam ediyor bronsiolitte öksürük  geçti  ama hirilti ve geniz akıntısı  devam ediyor geniz akintisi nasil gecer ne yapmamiz lazim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119658
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:19
"Kulaginda sivi var" sahtekarligina SAKIN aldanmayin.
Ilk sayfadaki Yazarlar kisminda, benim makale listemin basindeki 2 makaleyi okuyun. Son 2 senedene beri
cok ragbet goren dolandiricilik seklidir. 
Bronsiolitler, DAIMA Viral olup, ilac/antibiyotik gerekmezler, kendiligiden iyilesirler. SAKIN  ilac/antibiyotik 
kullanmayin. 
Hiriltiyi yapan; o bolgedeki ifrazattir ve VUCUDUN SAVUNMA MEKANIZMASIDIR. Zamani gelince, kendiliginden
kaybolacak.
SAKIN Turk doktor akli ile (sozum ona) ifrazati kurutmaya kalkmayin, hastaligi akcigerlere indirirsiniz.
Turk doktorlarinin verdikleri ilaclar, tamamen "Sahtekarligin 3 Safhasini" calistirmak icin verilir. Bu konuyu
Forum sabit kismindan okuyun. 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:37
Peki hocam biz bu ilaclari kullandik bundan sonra nasil telafi edebiliriz her hastalandiginda cigeremi inecek😪 bronsiolit olunca ilaçsız kac gunde toparlar sadece bal limonla gecermi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:50
"cigere inmesi", tamamen verilen ilaclara baglidir.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okumadiniz mi? 
Turk doktorlari, ASLA Grip teshis etmezler.. Daima, Astim, Bronsit, Bronsiolit veya Zaturre baslangici gibi
salak-salak teshisler koyarlar. 
Sadec benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:55
Inanin sürekli  okuyorum hocam ama öyle  bir korkutuyorlarki yok zatürre ye cevirir yok kulaktaki iltihap  beyne zarar verir insani allak bullak ediyorlar  cevabiniz icin cok teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2022 Saat 23:23
Tekrardan merhaba hocam oglumun kulagi akmis iltihap gibi simdi bu sivi dedikleri mi akti acaba oysa eger kulak zarimi delindi zar delindiyse nasil iyileşecek 😪
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 04:16
Akinti geldi ise, keinlikle kulak zari delinmis demektir.. SAKIN kulaga bir sey damlatmayin, kendiliginden
 kapanir.

Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2022 Saat 17:46
Hocam oglum uyurken  sürekli  hirilti  gibi bir ses geliyor  özelikle  sirt üstü  yatarken  oluyor  hiriltimi horlamami onuda tam anlamiyorum bronsiolit olduktan  sonra kaldi bu ses cocuk doktoru  koruyucu olarak günde  bir kez hava makinasiyla cortair  ve gece yatmadan onceair ver dedi  ama baslamadim onlara bir yandanda korkuyorum bu hirilti horlama gene bronsiolite cevirirmi sanki böyle  bogazinda balgam varmis bir kac kere öksürse  gececek gibi nasil gecer hocam bu hirilti kötü  birseymidir bal limon veriyorum  burnunu her gun izotonik suyla temizliyorum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.