Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gaz sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gaz sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gaz sorunu
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 14:18
Dr bey kziim 5 5 yaşında okulda sürekli yerde oturuyorlar sandalye yok.usuttugunde yada benim takip ettiğim kuru fasulye barbunya nohut yediğinde yogun gaz oluyor yogun gazla birlikte mukus geliyor bu normal mi ? Dün okuldan geldi kakam var dedi gitti kakasi normaldi ama popoda çok az mukus vardı ( yogun  gaz cikardi) yemekten sonra kakam var dedi gittik yine yogun gaz ama kaka yok biraz tuvalet kenarı ve popoda mukus vardı.bugun gaz ve mukus yok kaka normal. Bu gazlı mukusun sebebi ne olabilir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 18:03
Normal. Fasulya, Nohut gibi gidalari pisirmeden once ilik suda bir gece bekletin ve o suyu atip, ondan sonra
 pisirin.

Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 18:36
Ben evde öyle yapıyorum ( evde xokta tüketilen birsey değil) ama okulda dikkat etmiyrlardir.
Gaz olması mi normal yoksa mukusta normal mi doktor bey?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 20:58
Derecesine ve suresine  bagli! 
Takip edin.
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 20:17
Dr bey takip edin demiştiniz evde kaldığı günlerde o yogun gaz yada mukus yok ama okula  gidince hem gaz oluyor hemde gazla birlikte ishal olunca gelen sıvı  gibi sıvı geliyor.bugun okuldan geldi gazla birlikte sulu bir sıvı geldi 1 saat sonra gibi normal bir kaka yapti.kakada bozulma yok ama gazla gelen şeye anlam veremedim ( dün kaka yapmamıştı duphalac vermiştim 5 ml) ben baklagillerden diye düşünmüştüm ama o değil sanırım 

Düzenleyen Gunes05 - 08 Mar 2022 Saat 21:04
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2022 Saat 02:13
Takip edin. Siz bulacaksiniz. 
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2022 Saat 02:15
Neyin zarar verdiginimi benim bulmamam lazım?
Irritabl bağırsak  sendromu olir mu doktor bey bu yaşta?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2022 Saat 02:24
En sik: 14- 40 yaslar arasinda gorulur.
Bu yasta, son derecede nadirdir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.