|
Gaz sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 14:18 |
Dr bey kziim 5 5 yaşında okulda sürekli yerde oturuyorlar sandalye yok.usuttugunde yada benim takip ettiğim kuru fasulye barbunya nohut yediğinde yogun gaz oluyor yogun gazla birlikte mukus geliyor bu normal mi ? Dün okuldan geldi kakam var dedi gitti kakasi normaldi ama popoda çok az mukus vardı ( yogun gaz cikardi) yemekten sonra kakam var dedi gittik yine yogun gaz ama kaka yok biraz tuvalet kenarı ve popoda mukus vardı.bugun gaz ve mukus yok kaka normal. Bu gazlı mukusun sebebi ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119271 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal. Fasulya, Nohut gibi gidalari pisirmeden once ilik suda bir gece bekletin ve o suyu atip, ondan sonra
pisirin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben evde öyle yapıyorum ( evde xokta tüketilen birsey değil) ama okulda dikkat etmiyrlardir.
Gaz olması mi normal yoksa mukusta normal mi doktor bey?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119271 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Derecesine ve suresine bagli!
Takip edin.
|
|
![]() |
|
Dr bey takip edin demiştiniz evde kaldığı günlerde o yogun gaz yada mukus yok ama okula gidince hem gaz oluyor hemde gazla birlikte ishal olunca gelen sıvı gibi sıvı geliyor.bugun okuldan geldi gazla birlikte sulu bir sıvı geldi 1 saat sonra gibi normal bir kaka yapti.kakada bozulma yok ama gazla gelen şeye anlam veremedim ( dün kaka yapmamıştı duphalac vermiştim 5 ml) ben baklagillerden diye düşünmüştüm ama o değil sanırım
Düzenleyen Gunes05 - 08 Mar 2022 Saat 21:04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin. Siz bulacaksiniz.
|
|
![]() |
|
Neyin zarar verdiginimi benim bulmamam lazım?
Irritabl bağırsak sendromu olir mu doktor bey bu yaşta?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En sik: 14- 40 yaslar arasinda gorulur.
Bu yasta, son derecede nadirdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|