|
Kan takviyesi hipokalsemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2022 Saat 23:31 |
Kadir bey merhaba varlığınız çok kıymetli teşekkür ediyorum. Size danışmaksteğim bir konu var. Tahlil sonuçlarını mailinize gönderdim üniversite hastanesinde doğumumdan 20gün önce yapılan tahlillerde herşeyin normal olduğu söylenip sezeryana alındım. (Tahlil 15- 9eylül tarihli olan doğumdan 20gün önceki değerlerim) Sezeryan esnasında tansiyon aletinin iki elimi uyuşturması ve nefes almakta Zorlanmam sonucunda hipokalsemi tanısı konup kalsiyum verildi. Doğumdan sonraki saatlerde de ayağa kalktığımda baş dönmesi ve kulak çınlaması şikayetlerim sonucu kan değerlerimin anormal derecede düşük olduğu söylenip BİR ÜNİTE KAN TAKVİYESİ yapıldı. (Tahlil 13-14 ise doğumdan sonraki değerlerim) (29 eylülde doğum yaptım gece 12den sonra olduğu için 30eylül görünüyor. 1-Doğumdan önceki değerlerim normalse doğumda neden böyle bir durum oluşmuş olabilir? 2-Doğumdan önceki değerlerim operasyona uygun değilse bunu farketmeyip doktor sezeryan mı yaptığı için bu durum oluştu? 3-doğumdan sonra sadece demir hapı kullanmam önerildi. nasıl ilerlememi önerirsiniz viamin kan ilacı vs bakıkından? Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlillerin resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mailinize gönderdim kadir bey uzun olduğu için fotoğraf olarak yüklediğimde bölünüyor
Düzenleyen Yasyas - 13 Oca 2022 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Doğum öncesi
Doğum sonrası1 Devamı Doğumsonrası2 Devamı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmiyor.
|
|
![]() |
|
Doğum öncesi
Doğum sonrası Devamı Sonrası |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aneminiz var, Demir ilaci kullanin. Muhtemelen, dogum esnasinda asiri kanamaniz oldu!
|
|
![]() |
|
Diğer düşük değerler için birşey gerekir mi kadir bey?
Doğumda normalim dışında kanama olmadığını söylediler doğumda yakınlarımızda içerdeydi. Doğumda anormal kanama olmadığı işin İç kanamadan şüphelenip farklı tahlillerde istediler ama bilemiyorum tabii. Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|