|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2020 Saat 02:14 |
![]() |
|
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam, vücudumun hemen heryerinde kulaklar ve gözkapakları da dahil olmak üzere irili ufaklı bu döküntülerden var. Kaşıntılı. Alerjim olabilir mi? Böcek ısırığı değil gün içinde ayaktayken birden bire kapladı vücudumu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Hocam gözümün biri iyice şişti, tek kulağımda şişti kocaman oldu yanma ve dokununca acıma var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik Urtiker. Yediginiz bir sey allerji yapmis, hemen gunde 1 tane Zyrtec hapi alin. Kabiz iseniz, mushil ilaci kullanip, bir an evvel barsaklari bosaltin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Hocam tekrardan merhaba, sabah akşam zyrtec almama rağmen (evde şurubu vardı onu kullandım) döküntülerşm düzelmedi aksine daha da arttı. Gece ateşimin çıkması ve sabaha da el ve ayaklarımın güneşte yanmış gibi kızarıp şişmesi üzerine eşimin ısrarıyla işyeri revirşne gittik. Doktor serum bağladı. 2 saat serum sürecinden sonra bütün kızarıklarım gitmişti. Eşime içine steroid kattım demiş. İnternetten baktığımda sanırım kortizon anlamına geliyor. Şimdi bu virus döneminde bana etkisi ne olur. Ne kadar sürede atar bu ilacı vücudum. Zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sistemik alinan kortizon, (evet, steroidler KORTIZON'un obur adidir) burun mukozasina etki edemezler. Problem, sprey seklinde burun icine verilenlerde.
Damardan verilen"steroid" hicbir seyi tedavi etmedi.. Sadece goruntuyu yoketti.. Surup etkili olmasi icin; 2 olcek icmeniz gerekirdi. Suruba devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Nis 2020 Saat 01:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Hocam bu ürtiker ne zaman geçer. Zyrtec hap ta aldım kullanıyorum. 2. alışım bugün sıfır etki bende. 3 gün oldu. Deli gibi kaşınıyorum kaşındıkça daha çok kabarıyor vücudum. Evde kedi var bizim 4 aydır bizimle. Kediden olabilirmi alerji acaba. Gerçi çocukluğumda çok kediyle uyumuşluğum oldu ama bilemiyorum ne yapsam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|