|
Kurdeşen mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2020 Saat 01:03 |
imgyukle.com/i/nBaRtQ imgyukle.com/i/nBaEis imgyukle.com/i/nBanRt |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik Urtiker..
Sentetik bir gida veya boyali bir sey(?) yemis.. Gunde 1 olcek Zyrtec surup icirin. Cabuk tedavi olsun isterseniz, Lavman (Libalaks ) yapin, yedigi dokuntu yapan gida ne kadar cabuk, barsaklardan atilirsa o kadar cabuk iyilesir. |
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam resimleri yükleyemediğimi sandığım için açıklama yazmamıştım. 6 yaşında kızım 10 gündür 1-2 defa yüzünde çıktı sabaha geçiyordu. Omuzundaki size attıktan sonra biraz küçüldü. Yani ara ara oluyor yüzde bacakta minik bi şekilde bi kaç saat içinde geçiyor. Alerji şurubu kullanmam gerekir mi bu şekilde yine. Uyuyor şuan uyandırıp vereyim mi? Evde deloday var hocam..
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik Urtiker..
Sentetik bir gida veya boyali bir sey(?) yemis.. Gunde 1 olcek Zyrtec surup icirin. Cabuk tedavi olsun isterseniz, Lavman (Libalaks ) yapin, yedigi dokuntu yapan gida ne kadar cabuk, barsaklardan atilirsa o kadar cabuk iyilesir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam size yazdığım gece döküntü geçti, diğer ürtikerle ilgili yazılarınızda da döküntü geçtikten sonra ilacı bırakın dediğiniz için ilaca başlamamıştım daha döküntü olmayınca. Şimdi tekrar yanağında çıktı döküntü devam etmese de bir kaç gün kullanayım mı alerji şurubunu? Birde annem ve eşimde mide bulantısı ve ishal 5-6 gün devam ettikten sonra kızımda oldu mide bulantısı sonrası ishal başladı kusma ateş yok şuanlık. İshali kesmiyorum, bol sıvı vermeye çalışıyorum. Alerji şurubu verdiğimde ishale etki eder mi?
Düzenleyen Asudesima - 23 Şub 2020 Saat 01:51 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik dokuntunun EN buyuk ozelligi, yer degistirmesidir.
Zyrtec, ishalde bile verilebilir, ishal olmasi iyi bir sey, bu sayede allerji yapan gida daha cabuk atilmis olur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam rahatsız ediyorum tekrar, 2 gündür zyrtec kullanıyorum ürtiker için, döküntü olmadı daha. 10 gün önce grip olmuştu öksürük devam ediyordu, bugün tekrar burun tıkanıklığı ve hapşırık başladı, ilacın yan etkilerinde nezle yazıyor bundan kaynaklı olabilir mi? Tekrar grip olduysa zyrteci keseyim mi? Çünkü akıntıyı koyulaştırdığını söylüyorsunuz, gribi daha kötü olmasın? Bırakırsam da döküntü artar diye korkuyorum, ne yapayım hocam?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksuruk ve/veya burun akintisi oldumu HEMEN Zyrtec dahil, butun allerji ilaclarini kesin.
Dokuntunun cocuga HICBIR ZARARI YOK!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|