Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğim reflü mü?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğim reflü mü?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasemina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasemina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğim reflü mü?
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 11:31
Merhaba hocam 15 aylık oğlum 1 aydır özellikle geceleri yatarken balgamlı hırıltılı tıkanırcasına öksürüyor. Ateş, burun akıntısı vs olmadığı için endişeli değildik ama 1 ay oldu her gece aynı, geçmeyince doktora gittik reflü denildi. Gaviscon infant verildi ama size sormadan kullanmak istemiyorum reflü ve öksürük hakkında yazdıklarınızı okudum reflü olmadığını düşünüyorum ama doktor başka bir durum olamayacağını 1 ay sürüyorsa reflüdür diyince şüphe duymaya başlamadım gerçekten reflüyse Verilen ilacı kullanacağım şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 19:38
15 aylik da Reflu mu??? Hadi canim sende!!! 
Turkiye'deki cocuk doktorlari: Astim, Allerji ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler.
Aksamlari basucuna; 2 damla ColdMix damlatin. Gunde:4x1 her iki burun deliklerine 10'ar damla Serum F. 
damlatin. Mutlaka eski Makale ve Forum yazilarini okuyun.

Yukarı Dön
Yasemina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasemina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2019 Saat 20:21
Hocam tekrar merhaba, 26 Ekimden beri söylediğiniz herşeyi yapıyorum sf ile burnunu temizliyorum ancak pek birşey gelmiyor, balgamlı öksürüğü devam ediyor balgamı yutuyor, özellikle koşturup oynadıktan sonra ve geceleri boğulurcasına öksürüyor, gece üç kez emmek için uyanıyor öksürüğü etkiler mi bu durum bilmiyorum.
1.5 ayı geçtiği için tekrar sorma ihtiyacı hissettim bir öksürük bu kadar uzun sürer mi? Yardımlarınızı bekliyoruz teşekkür ederim şimdiden.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2019 Saat 00:29
Viral oksurukler bu sekide uzun surebilirler. 
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Yasemina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasemina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 13:01
Hocam merhaba, oğlumun 2 aydır geçmek bilmeyen balgamlı öksürüğü vardı, ateş vs yoktu ancak bugün itibariyle ateş başladı. Viral öksürükler uzun sürer demiştiniz şimdi ateşlenmesi yeni bir virüsten mi kaynaklı yoksa 2 aydır devam eden hastalığıyla mı ilgili? Teşekkürler.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 18:57
Yeni bir enfeksiyon bulasmis..
Ates+Agizda koku+Dilde pas yoksa, viraldir.. 
Yukarı Dön
Yasemina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasemina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 23:54
Hocam size yazdıktan 2 saat sonra havale geçirdi oğlum hemen acile gittik ve tam kan sayımı yapıldı viral denildi ancak ciğer röntgenine bakıldıktan sonra antibiyotik yazıcam temiz görünmüyor dedi doktor Azro yazdı 3 gün yarım ölçek kullan dedi. Doktorun antibiyotik yazarken gerekli görmesem gerçekten yazmazdım bu röntgene göre yazmam lazım demesi beni ikna etti açıkcası. Çok büyük bir korku yaşadık,oğlum gerçekten çok derinden öksürüyor ve ateşi bir anda 39 oluverdi halen 38 derecelerde seyrediyor. Ne yapmam lazım? Teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2019 Saat 02:12
Sanki; Allahin emri!! Ille de, bir bahane bulup, antibiyotik baslayacaklar.. 
Bunlar o kadar SALAK yaratiklardir ki, Kan tahlilinde WBC dusuk olup, viral bir hastalik  oldugu belli oldugu
 halde, Akcigerlerde: "...  temiz görünmüyor dedi .."  demek seklinde, cahilliklerini belli ederler! 
Akcigerlerde, "Rontgene gore " antbiyotik gerekecek bir durum olacak ama bu durum; kan sayimina
 etki etmeyecek!!  Bunlar nasil bu kadar GERI-ZEKALI olabiyorlar, hayret.. 
Siz de, bu salaga kanip, "IKNA" olmussunuz!!  Helal olsun... 
Ne yapacaksiniz??? Bu gibi SALAK doktorlardan uzak duracaksiniz. 
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2019 Saat 02:13
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.