Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen lezyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

geçmeyen lezyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emelll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emelll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen lezyon
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 01:23

kadir bey iyi akamlar kızımın sırt kısmında ve dizinin arkasında yuvarlak görünümlü demir 1 tl den dahada büyük renksiz döküntü meydana geldi. kaınmıyor ve acımadığını söylüyor. götürdüğüm doktor mantar olduğunu söyledi.verdiği ilacı bir haftadan fazla kullandım daha kötü oldu. 1 aydır böyle bir türlü geçmiyor.resim eklemeye çalıştım, resimde görünen döküntüden vücudunun 3 yerinde mevcut.yeni bir doktora götürmeden fikrinizialmak istedim.
Yukarı Dön
Emelll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emelll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 01:30
https://imgyukle.com/i/img-20191020-225810.EpMqw0
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 20:05
1- Yasi kac?
2- Evde kedi-kopek varmi?
3- Ne ilac kullandiniz? 
Yukarı Dön
Emelll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emelll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 23:56
Kızım 34 aylık, trosyd kremi sabah akşam olmak üzere 10 gün kullandım. Orayı iyice kurutup soyulmasına sebep olunca bıraktım. Evimizde hayvan yok fakat, dışarıda parklarda gördüğümüz kedi ve köpekleri sevip dokunuyor. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Emelll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emelll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 00:09
Hocam eklemek istediğim bir bilgi daha var, tesadüfmü bilmiyorum ama kızım 1 ay önce polen tüketti. Günde 3 çay kaşığı kadar..bu lezyonlar o zaman başladı. Hemen kestim poleni, yaklaşık 4 haftadır hiç yemedi. Gittiğimiz doktor besin alerjisi olmadığını söylemişti. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 02:00
Ringworm denilen , bir cins mantar. Ozel ilaci vardir.
Lotrimin sprey. Gunde :2x1 kullanilacak. Inatcidir, 1 ay kullanmaniz gerekecek. 
Yukarı Dön
Emelll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emelll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 09:48
Çok teşekkür ederim hocam, corasatin pembe renk olanı bu ilaca muadil olabilirmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 19:33
Ne alakasi var???  Yakindan uzaktan en ufak bir benzerligi yok..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.