|
geçmeyen lezyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Emelll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 01:23 |
kadir bey iyi akamlar kızımın sırt kısmında ve dizinin arkasında yuvarlak görünümlü demir 1 tl den dahada büyük renksiz döküntü meydana geldi. kaınmıyor ve acımadığını söylüyor. götürdüğüm doktor mantar olduğunu söyledi.verdiği ilacı bir haftadan fazla kullandım daha kötü oldu. 1 aydır böyle bir türlü geçmiyor.resim eklemeye çalıştım, resimde görünen döküntüden vücudunun 3 yerinde mevcut.yeni bir doktora götürmeden fikrinizialmak istedim. |
|
![]() |
|
Emelll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://imgyukle.com/i/img-20191020-225810.EpMqw0
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yasi kac? 2- Evde kedi-kopek varmi? 3- Ne ilac kullandiniz?
|
|
![]() |
|
Kızım 34 aylık, trosyd kremi sabah akşam olmak üzere 10 gün kullandım. Orayı iyice kurutup soyulmasına sebep olunca bıraktım. Evimizde hayvan yok fakat, dışarıda parklarda gördüğümüz kedi ve köpekleri sevip dokunuyor. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hocam eklemek istediğim bir bilgi daha var, tesadüfmü bilmiyorum ama kızım 1 ay önce polen tüketti. Günde 3 çay kaşığı kadar..bu lezyonlar o zaman başladı. Hemen kestim poleni, yaklaşık 4 haftadır hiç yemedi. Gittiğimiz doktor besin alerjisi olmadığını söylemişti.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ringworm denilen , bir cins mantar. Ozel ilaci vardir. Lotrimin sprey. Gunde :2x1 kullanilacak. Inatcidir, 1 ay kullanmaniz gerekecek.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam, corasatin pembe renk olanı bu ilaca muadil olabilirmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne alakasi var??? Yakindan uzaktan en ufak bir benzerligi yok.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|