|
Kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2019 Saat 11:37 |
İyi günler hocam yaklaşık iki hafta önce bacağım kaşınmaya başladı ve böyle etrafı halka şeklinde kızarıklık oluştu neden olabilir dokunduğumda kırmızı kısımlar kabarık ve kaşıntı var çevresinde
|
|
![]() |
|
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu sekil "Hedef tahtasi' seklinde dokuntuler genellikle, Kene isiriklarindan sonra gorulebilir. Bilhassa Lyme hastaligi ekarte edilmelidir. Tercihen bir Universite hastanesine gitmeniz gerekir. Yoksa, bir tibbi merkezde gosterin. Sonuclari muhakkak bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Ben de görsellerde lyme hastalığı olarak görmüştüm ama kene ısırığına ihtimal vermediğim için sormak istedim hocam üniversite hastanesine giderim haftaya , cildiyeye gideyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir-iki gun icinde giderseniz daha iyi olur.. Sonucu bildirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2019 Saat 01:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Hocam en yakın hastaneye gittim ama imkanlar ölçüsünde sadece rutin testler yapıldı. O arada üniversitelerden randevu bulmaya çalıştım enfeksiyon hastalıklarına haftaya bulabildim. Crp düşük çıktığı için enfeksiyon olmayabilir ama yine de üniversiteye git dediler. Araya haftasonu da gireceği için acile gittim geç saatte. Lezyon küçük, tek bir yerde, gezici değil , kene öyküsü yok, başka bir şikayetim de olmadığı için onlar lyme değildir zaten o testi acilde yapamıyoruz dediler yine rutin kan alındı bir buçuk iki saate çıkar dermatoloji görür denildi ama çok geç saat olduğu için sonuçları ve lezyonu artık haftaiçi göstereceğim. Buraya da sonuçları atıyorum ama zaten lyme ile ilgili bilgi verecek nitelikte değil sanırım bu sonuçlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|