|
Süt alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 11:23 |
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anormal derecede FAZLA yediriliyorlar!!! Dogum kilolari belli degil ama, 3,5 kilo doganlara gore bile; 700 gram fazlalari var!! Ben size daha NE DIYEYIM!!!! 1- Beslenme aralarini acin… 2- Dort aylari bittikten sonra, kutu sutlerine baslayin.. 1 defa 50ml verin, giderek ogun sayisini ve miktarlari arttirin.. Gunde 600ml den fazla vermeyin. Kakalari duzeldikten sonra, istedikleri kadar verin, SAKIN zorlamayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2018 Saat 22:30 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bende söyledim arkadasa çok beslenmekten oluyor diye zaten 2 kilo vermiş 1 haftada sutu azalmış bende dedim sutun azaldığı icin cocuklar düzelecek sen diyet yaptım düzeldi sanacaksın diye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam bu egzama neden olur peki ne tedavi önerirsiniz tabi egzamaysa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ha, ha, ha..... Cok dogru.. Isin mekanigini de ogrenmissiniz…
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kakasi yakiyor.. Eczanede; %3 'luk Eau Borique (Borik asitli su) 300ml hazirlatsinlar . Her kremden once, bu sivi ile nemlendirsinler. Gunde:2x1 defa; kullandiklari pisik kremi yerine, Hipokort krem sursunler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Dirseklerinde ve kollarında var hocam ayni işlemi yapalım mi butun öğretmen arkadaslarima tenefüslerde sürekli sizi anlatıyorum o kadar yanlış şeyler biliyormuşuz ki
Düzenleyen Unuttum06 - 20 Kas 2018 Saat 22:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|