|
Bit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2018 Saat 18:39 |
Hocam iyi aksamlar 30 yasindayim utaniorum soylemeyi ama bitlendim 4 5 gundur kasiniordum esime baktirdim goremedi bisey dun kendim taradim sacimi beyaz bir ortuye 3 tane yuruyen siyah bit gordum ve cokca beyazli kahveli ici dolu seyler vardi hareketsiz sonra acil esim paranit sampuan aldi hemen yikadim taradim ve dustu cogu canli olam vardi 6 tane oldurdum onlari sonra sirke yaptim sacima hocam durdum 1 saat sirke yaptiktan sonra siyah bit dusmedi ama beyazli kahveli seylerden az az dustu kasintim azalmisti gece taradim 3 lerde hic dusmedi bisey sabhda dusmedi dustu 1 kac tane ama boyle ici bos biseylerde daha sonra sacimi boyadim boyali saca gelmezmis bit simdide hic dusmuo bise 3 tane dustu ama ici bos seylerde sizce bit gectimi hocam yoksa d3vam mi etmeliyim yikamaya taramaya tesekur ederim uzun oldu ama bit gorunce biraz sok oldum 5.yasindaki oglumdada bi tane vardi gidip kazittim sacini ondada yok suan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eczaneden, bir sampuan veya Losyon(hangisi varsa) alin, icini IYI okuyun ve ona gore kullanin.. Ici "bos" gordukleriniz, sirke olup, icinden "yavsak" denilen bit yavrusu cikmis olan yumurta kabuklaridir. Bunlarin bir zarari yoktur..Bit taragi ile bunlari dokebilirsiniz. Ailecek uygulamaniz tavsiye olunur..
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taman hocam tesekkur ederim onlari merqk ediordum kabuk demekki cocuklarimada uyguladim hocam sampuani sagolun iyi aksamlar
|
|
![]() |
|
Hocamm iyi gunlr offf diorum ya oyle uzgunum ki tam bitti dedim bit bugun minik bayagi minik yuruyrn bit gordum yani az az kasiniodum moralim sifir nerdeyse sacimi sifir yapicam sampuan kulkandim rahatlamistim nerdem geldi bunlar dun de 3 bos yumurta kabugu cikmisti napicam yardim edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni islemi yapin.. AILECEK YAPIN....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam iyi aksamlar yukarda resim yolladim parmagimin irtasinda parlak bisey var ezince onu citlamio bugun ondan 2 3 tane dokulde siyah bit dusmuo ne zamn kurtulcam bunlardan hocam inanin artik huylandim kasiniorum resmen cok da olmasada korkulcak biseymi o parlak seyler sampuani kullandim ailece yine napmam lazim inanirmisiniz bit tokasi bile aldim bugun
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|