|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2017 Saat 13:57 |
Merhaba hocam 4,5 yaşındaki kızımın sürekli poposunda kaşıntı oluyo bağırsak kurdundan kaynaklandığını düşünüyorum. öncesinde nerdeyse 3-4 ayda bir sizin tavsiyenizle andazol şurup kullandık kaçıncı kür olduğunu unuttum artık ama tamamen çözemiyoruz sorunu..şurup kullanınca sikayetimiz azalıyor ama şurup bittiginde biraz zaman geçince tekrar başlıyor.iç çamaşırını her zaman ütülerim temizliğine okadar dikkat etmemize rağmen kurtulamadık malesef..gece uyurken ağız suyu da oluyo her defasında andazol şurup kullanmanın bir sakıncası olmaz mı..ki zaten artık şurup bulmakta çok zorlaştı satıştan kaldırıldığını söylüyor eczacılar. Biz bu illetten nasıl kurtulabiliriz yardımınıza ihtiyacım var gerçekten
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak kurdu olmayabilir.... Her kakadan sonra, su ile temizlik yapin.. Biraz takip edelim...
|
|
![]() |
|
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Ama zaten tuvalet sonrası temizliğini ben yapıyorum ve mutlaka suyla yıkıyorum.. Başka ne olabilir sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi yedikleri yapabilir.. Popo temizligi yaptiktan sonra, cok az Anestol pomat surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Hocam anestol pomad denedim fakat geçici etkili oldu..cocugun eli poposunda sürekli gece fark ettim çok fazla diş gıcırdatmasi ve ağız salyasıda var.andazol şurup başlayayım diyorum ama ne dersiniz ve ölçeğinde aynı şekilde mi kullanmam gerekir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol; 1 olcek(10ml) bugun ve 15 gun sonra; 1 olcek daha verin.
|
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
On beş gün verdikten sonra ne kadar ara verilmeli tekrar başlamak için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrari yok... Olsa soylerdim!!! Tekrar barsak kutu olana kadar gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|