Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Popoda sürekli kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPopoda sürekli kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TEACHER20 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Popoda sürekli kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 26 Tem 2017 Saat 13:57
Merhaba hocam 4,5 yaşındaki kızımın sürekli poposunda kaşıntı oluyo bağırsak kurdundan kaynaklandığını  düşünüyorum. öncesinde nerdeyse 3-4 ayda bir sizin tavsiyenizle andazol şurup kullandık kaçıncı kür olduğunu unuttum artık  ama tamamen çözemiyoruz sorunu..şurup kullanınca sikayetimiz azalıyor ama şurup bittiginde biraz zaman geçince tekrar başlıyor.iç çamaşırını her zaman ütülerim temizliğine okadar dikkat etmemize rağmen kurtulamadık malesef..gece uyurken ağız suyu da oluyo her defasında andazol şurup kullanmanın bir sakıncası olmaz mı..ki zaten artık şurup bulmakta çok zorlaştı satıştan kaldırıldığını söylüyor eczacılar. Biz bu illetten nasıl kurtulabiliriz yardımınıza ihtiyacım var gerçekten 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2017 Saat 19:37
Barsak kurdu olmayabilir.... 
Her kakadan sonra, su ile temizlik yapin.. Biraz takip edelim... 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2017 Saat 21:26
Ama zaten tuvalet sonrası temizliğini ben yapıyorum ve mutlaka suyla yıkıyorum.. Başka ne olabilir sizce
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2017 Saat 22:53
Bazi yedikleri yapabilir..  
Popo temizligi yaptiktan sonra, cok az Anestol pomat surun.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2017 Saat 09:42
Hocam anestol pomad denedim fakat geçici etkili oldu..cocugun eli poposunda sürekli gece fark ettim çok fazla diş gıcırdatmasi ve ağız salyasıda var.andazol şurup başlayayım diyorum ama ne dersiniz ve ölçeğinde aynı şekilde mi kullanmam gerekir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2017 Saat 18:39
Andazol; 1 olcek(10ml) bugun ve   15 gun sonra; 1 olcek daha verin. 
Yukarı Dön
lorderco Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorderco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2017 Saat 18:53
On beş gün verdikten sonra  ne kadar ara verilmeli  tekrar başlamak için
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2017 Saat 20:02
Tekrari yok... Olsa soylerdim!!!
Tekrar  barsak kutu olana kadar gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.