|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2017 Saat 14:35 |
Hocam yardıma ihtiyacım var oğlum şuan 10 aylik 4 aylıkken başlayan ve kış boyunca her ay tekrarlayan hastalıkları oluyor ateş olmuyor ama hırıltı ara ara öksürük ve özellikle hızlı nefes alma bu nefes olayı onu çok yoruyor çok ağlıyor bugün gene hastalandı hırıltı oksurunce kesiliyor fakat hızlı nefes 3 gün falan sürüyor acilde dekort yarım ampul yaptırdım ventolin li hava vereceklerdi kabul etmedim soğuk buhar vercektim maselef hastanenin makinası çalışmıyor du neyse hocam merak ettiğim bu çocuk her hastalandığında niye sıkısıyor normal bi soğuk algınlığında sıkışma olurmu krupta oluyor tamam ama her hastalandığında hızlı nefes alması beni çok üzüyor ne yapayım hangi doktora gitmeliyim okadar kafam karışık tek çarem sizsiniz oğlumun ciddi bi hastaligimi var buradaki doktorlar ya antibiyotik yazıyorlar ya astım yada alerji şurubu bu çocuk çok küçük daha gereksiz ilaç kullanmak istiyorum sizce nedir bu hastalık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic gormeden, bu kadar bilgi ile bir sey soyleyemem.. Once bir bu konuda yazilmis eski mailleri okuyun, kafanizda bir fikir olussun, ondan sonra tekrar anlatin.. |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Valla hocam ezberledim artık tüm yazılarınızı okuyorum ama işin içinden çıkamiyorum hızlı nefes nedenlerine bakıyorum zaatture de krupta oluyor bu çocuk zaatture olsa ateşte olmazmi evet krup hastaligida geçirdi ondanda hızlı soluk alıyor 3 güne geçiyor zaten öksürükte var ama çok yoğun değil Her hastalandiginda götürüyorum doktora ciğerleri temiz boğazında balgam var diyor balgam böyle sık nefes alıp verme yaparmi zaten en kotu 2 gün sürüyor sonra nefesi normale dönüyor bi daha arada hafif öksürük kalıyor oda bir haftaya geçiyor dikkati mı bişey çekiyor hocam önce 2 gün falan hapsiriyor sonra gece uykusunda sık sık uyanıyor ve yutkunuyor bunu bütün gece yapiyor birden uyanıyor bogulacakmis gibi yutkunup gene uyuyor sabah zaten hızlı nefes hırıltı ve öksürük başlıyor bazen gece öksürük oluyor sabah hızlı nefes ve hırıltı oluyor alerjik mı diye test yaptirdik ve genel bi kan tahlili hiç bişey çıkmadı bağışıklık yüzdesi 25 çıkmış düşük demişti doktor diğer değerleri hep normal sınırda kafam çok karışık hocam astım hastası olabilirmi oğlum bu beni çok üzüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bricanyl surup, gunde:2x yarim olcek(2,5ml)
verin, 5 gun icinde iyilesme olursa devam edin. 6. gun konusalim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam çok sağ olun şurubu aldım sanki çocuk degisiverdi zaten normalde de çok uzun surmuyor 3 günde iyileşiyor şurubu 5 gün vereyim mı okadar sürmüyor hastalığı sadece oksuruk ve geniz akıntısı kalıyor oda 1 haftaya geçiyor oğlumun böyle her ay sıkışması normalmi her gribi biraz ağır geçiriyor iyi bi doktora gotursemmi bronsiolitmi acaba bu çocuk astım olamaz heralde ondan korkuyorum çok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz gene de, 5 gun verin.. Eski mailleri okuyun, bu konu cok anlatildi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam az önce bi yazı okudum sizinle paylaşmak istedim çünkü oğlumun hastalığı bu sanırım dediğim gibi 10 aylık oğlum her ay nefes sıkışıklığına bağlı hasta oluyor şimdi yazıda diyorki özellikle küçük bebeklerde mide öz suyunun akciğere kaçmasına bağlı nefes darlığı olur oglumda hasta olduğu geceler önce sürekli yutkunuyor ve bogulacakmis gibi oluyor gözlerini açıyor tekrar uyuyor yutkundugu sesi ben bile duyuyorum o gece öyle geçiyor sabah çocukta hızlı nefes öksürük başlıyor şimdi bu çocukta refluye bağlı bi hastalık mı oluyor acaba yoksa gripmi onun hızlı nefes almasını sağlıyor o yutkundugu mide den gelen sumu acaba çünkü her defasında aynı şey oluyor ayda 1 kez oluyor mutlaka yutkunarak uyanma arkasından hızlı soluk hırıltı oluyor sizce bu nekadar doğru şimdi refluye bağlı nefes darlığı olsa burun akıntısı hapşırık olurmu bunlarda oluyor oglumda çözemedim bu işi hocam gripmi reflü mu sizce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski MAILLERI OKUYUN.................................. KUSURA BAKMAYIN, 78 MILYONA TEK TEK ANLATAMAM..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|