Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil(orta kulak iltihabı )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcil(orta kulak iltihabı )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acil(orta kulak iltihabı )
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 21:31
Hocam merhaba,oglumuzda 3 ay önce  orta kulak iltihabı olmuştu.3aydır burnu tikali sürekli sizin dediğiniz gibi 3 gunluk periyotlarda illiadin kullanıyoruz.ancak burnu acilmiyor.üstelik son 1 aydır ciddi anlamda işitme azlığı var.ne yapmalıyız?
2-bugün de iki gözünde yeşil akıntı ve kizariklik oldu.göz doktorunu aradim Eksocine göz damlası.günde 3 defa 1 damla.Çapak olursa temiz bez,pamuk veya yumuşak kağıtla temizleyebilirsin dedi. bu sekilde yapalım mi?2 gundur komsumuzun kedisini  alerjik bir cocuk oglumuz,eger gozu alerjiden olduysa bu damla fayda edermi?
Teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117351
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 23:40
Bu konu cok anlatildi, okuyun..
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 23:46
Vaktinizi almamak adina tüm eski yazıları okudum.ancak illiadini kullanmaya rağmen isitme kaybina rastlamadim.iki konu ile ilgili de alıntı da olsa yeniden paylaşabilirseniz cok sevinirim.tesekkur ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 00:22
Siz kulaga herhangi bir sey damlatmadiginiz surece; kalici bir isitme kaybi OLMAZ....
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 02:00
Pekiyi 1 aydır yaşadığımız işitme azlığı nasıl tedavi olacak?okul hayatında ve dışarda ciddi sıkıntı yaşıyor çünkü?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 05:34
Cep telefonu ile konusulanlari duyabiliyormu??  Duyuyorsa, onemli bir durum yok.
Kulaklarina bir sey damlatmadiniz degilmi????? 
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 05:47
Kulaklarina birşey damlatmadik.cep telefonunda bir duyuyor bir duymuyor.tam anlamıyorum diyor.biz yanindayken de hep ne diye soruyor.suan gözleri de kapali.eksocine ye baslayayim mi.acamiyorum diyor ama cok capak yok anlamadim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 19:52
Goz damlalari; zaten Goz KAPALi iken damlatilir..
COK okumaniz lazim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.