|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 21:31 |
Hocam merhaba,oglumuzda 3 ay önce orta kulak iltihabı olmuştu.3aydır burnu tikali sürekli sizin dediğiniz gibi 3 gunluk periyotlarda illiadin kullanıyoruz.ancak burnu acilmiyor.üstelik son 1 aydır ciddi anlamda işitme azlığı var.ne yapmalıyız?
2-bugün de iki gözünde yeşil akıntı ve kizariklik oldu.göz doktorunu aradim Eksocine göz damlası.günde 3 defa 1 damla.Çapak olursa temiz bez,pamuk veya yumuşak kağıtla temizleyebilirsin dedi. bu sekilde yapalım mi?2 gundur komsumuzun kedisini alerjik bir cocuk oglumuz,eger gozu alerjiden olduysa bu damla fayda edermi? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117351 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu cok anlatildi, okuyun..
|
|
![]() |
|
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaktinizi almamak adina tüm eski yazıları okudum.ancak illiadini kullanmaya rağmen isitme kaybina rastlamadim.iki konu ile ilgili de alıntı da olsa yeniden paylaşabilirseniz cok sevinirim.tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117351 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz kulaga herhangi bir sey damlatmadiginiz surece; kalici bir isitme kaybi OLMAZ....
|
|
![]() |
|
Pekiyi 1 aydır yaşadığımız işitme azlığı nasıl tedavi olacak?okul hayatında ve dışarda ciddi sıkıntı yaşıyor çünkü?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cep telefonu ile konusulanlari duyabiliyormu?? Duyuyorsa, onemli bir durum yok. Kulaklarina bir sey damlatmadiniz degilmi?????
|
|
![]() |
|
Kulaklarina birşey damlatmadik.cep telefonunda bir duyuyor bir duymuyor.tam anlamıyorum diyor.biz yanindayken de hep ne diye soruyor.suan gözleri de kapali.eksocine ye baslayayim mi.acamiyorum diyor ama cok capak yok anlamadim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goz damlalari; zaten Goz KAPALi iken damlatilir.. COK okumaniz lazim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|