|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
izmitli31 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2017 Saat 01:29 |
Kadir bey selamlar..bizim 100 günlük erkek çocuğu..bugundwn başlayan hırıltılı öksürüğü oldu havlar tarzında ve ara ara devam etmekte.doktorumuza bu konuyu telefondan sordum ve bana prospan surup 3 kez cay kasığında verebilirsinz dedi.bende size sormadan hareket etmek istemedim..ateşi halsizliği filan yok..
bir başka sorumda çocuk elini damağına getirip orayı yalıyor.neden acaba? eşim internette araştırmış bu hareketi yapmaya başladıktan sonra, 1,5 ay sonrası diş çıkarma eylemiymiş.nekadar doğrudur hocam ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Prospan; 12 yas altinda kullanilmaz!!!!!!!!!! VE, %47 Alkol(Etanol) ihtiva eder. Ufak bir Tekirdag rakisi alsaniz, ayni etkiyi daha ucuza elde edersiniz!!!! (NOT: HICBIR oksuruk surubunu kullanmayin) 2- Sut disleri cikmadan evvel hicbir belirti vermezler.. Soylenenlerin tamami uydurmadir.. 1 yasindan sonra dis cikaran cocuklarda bile bu aylarda boyle davranislar olur. 3- Sadece; Serum fiz, kullanin, burnunu temiz ve acik tutmaya calisin. Gece basucuna; 2 damla ColdMix damlatin.. Bu konu ile iligili cok okumaniz lazim.. |
|
![]() |
|
izmitli31 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
teşekkürler hocam..msjınızı okudum ve hemen serum fiz.uyguladık .ağzından. baya balgam geldi.zatwn öksürürjeb hırıltı ve havlar şeklinde oluyor.iki tüp serumla uygulama yaptık balgam dışarı cıktı ve pompayla içerisi temizlendi.tabi hırıltı sanki içinde balgam varda onu atma cıkarma hissi cocukta hala var.. coldmix pamuğa iki damla şeklinde başucuna koyduk.odamıza soğuk buharı çalıştırdık. ( acaba soğuk buharmı olucak ?).birde hocam bu serum fiz.temizleme olayını nekadar sıklıkla yapalım ? bi zaman aralığı gereklimi ? sinüsleri ve genizleri dolu olduğundan emmede zorlanıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Serum fiz; uyanik oldugu zamanlarda; 4 saatte bir kullanin... Krup(Akut larenjit) durumlarinda; Soguk hava (buhar) daha iyi gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
göğüsten gelen hırıltı öksürük balgam nedeniyle özel hast gittik.dr baktı ve eğitim araştırma hastanesine gidin dedi .ciğerden hırıltısı geliyor dedi.1 gece yatabilir burna ağza hava verirler dedi. eğitim araştırma hastesine geldik.acildeki dr röntgen,kan tahjjlili ve hava buharı verdi..röntgeni istemedim radyosyon odası içinde diye..tahliller temiz dedi.2 tup hava buharı verdiler.suan eve geldik çocuk uyuyor.yanlız ilaç vermedi..ama göğüsten hırıltı hala var gibi..naopmamız lazım hocam.serum fiz devammı ? tahl,llere sizde bi bakın hocam.
çocuk uykusunda neden ağlar hocam ? suan biraz ağlaması oluyor ara ara Düzenleyen izmitli31 - 17 Şub 2017 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
WBC 8,1
RdV 14,8 MPV 6,9 PdV 16,3 NE% 37,6 MO% 14,7 BA% 3,5 LY% 3,5 AST 57 POTASYUM 5,6 KLOR 112 BUNM 5 CRP (turbidimetrik) <2 egfr 1,29 bugun 100 günlük oldu.erkek çocuk... doğum kilosu 2720 ..bugun tartıldı 5.5 kilo geldi..kilosu nasıl sizce hocam ? anne sütü alıyor ? mama gerekiyormu acaba ? Düzenleyen izmitli31 - 17 Şub 2017 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor ve 2-3 hafta surecek.. Eski mailleri okuyun.. Bosuna ugrasiyorsunuz, bir gun basiniza bir is acilacak.. Ilk sayfada; "Boy-Kilo" cetveli var..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
peki hocam ne yapalım bu durumda ?
nasıl bir ilaç tedavisi uygulayalım ? makalelerinizi zamanım el verdiğince okudum. 3 buçuk aylık çocuğa ballı limon verebilirmiyiz hocam ? Düzenleyen izmitli31 - 17 Şub 2017 Saat 23:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|