|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2016 Saat 19:12 |
Merhabalar doktr bey bebeğim 02.11.2016 doğumlu 3.800gr doğdu 40 gün süren bir sarılığı miz oldu 5 günlükken sarılığı 22 ye yükselmiş 1 hafta hastanede cihazda kaldı. 5 aylik olduğunda sürekli kusuyordu bukezde reflüsü varmis aylarca onla uğraştık.9 aylık dan beri de ishali var defalarca tahlil yapıldı kan,kaka,idrar,kültür hepsi temiz çıktı ama yavrum gün geçtikçe zayıflıyor 8 aylıkken 9 kilo olan çocuk 12 aylık 8 kilo çok caresizim yardımcı olursanız çok sevinirim,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma devam ediyorsa; Bir Cocuk Cerrahi gorsun.. Pylor Spazmi olabilir.
Kusma kesildi ise; elinizdeki tahlilleri bana yazin. |
|
![]() |
|
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahliller bilgisayardan Bakiliyo sonuç vermediler. Ama temiz dediler sadece onu biliyorum Kusmasi kesildi Aptamil Ar kullandım kusma icin İshal içinde rexerin10 mg verdi biogaia damla ve HN25 mama Birde zinco verdi. İshali kesilmedi hala ishal
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Rexerin??? Bu ilac hakkinda bilgi verirmisiniz?
2- BiGaia ( ve benzerleri); SADECE, Antibiyotiklerin sebep oldugu ishallerde kullanilir. Mikrobik ISHALLERDE DEGIL!! Bunu Turk doktorlara anlatamazsiniz. 3- Zinco; bir tek, "Acrodermatitis Enteropathica" ishallerinde kullanilir... HER ISHALDE DEGIL!! Bunu da, Turk doktorlara anlatamazsiniz.. 4- Dizanteri haric; hicbir ishalde, HICBIR ilac kullanilmaz. |
|
![]() |
|
Hocam raxerin 10 mg olacak yanlış yazmışım.
|
|
![]() |
|
Hocam ben ne yapmalıyım ishali geçmesi için kilo alımı normale dönmesi için ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gereksiz bir ilac. 2016 Ilac Rehberi'nde bile adi gecmiyor.
Hicbir ilac kullanmayin. |
|
![]() |
|
Hocam ben ne yapmalıyım ishali geçmesi için kilo alımı normale dönmesi için ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|