|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2016 Saat 21:27 |
Hocam merhaba 8 yaşındaki oğlum 3 gündür ateşli gün içinde Ateş 33 e de düşmüş 39 da çıkmış dün gece nerdeyse hiç uyumadı sayıkladı kulaklarım tıkandı diye ağladı bugün ayrıca mide bulantısı ile uyanıp bir kere az birşey kusmuş şu an ateşi yine 39 az önce şurda yerde birşey var falan dedi uykudan uyanıp oysa öyle birşey yok bunun dışında burnu çok tıkanık sizin grip tedaviniz dışında birşey yapmıyorum Ateş'ine hiç müdahele etmedim farklı bir durum yoktur değil mi? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerektiginde:
Agizda pis bir koku ve Dil ustunde kirli bir pas tabaksi olusur... |
|
![]() |
|
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba şimdi de oğlumun yüzünde çenesinin üstünde ve altında kırmızı noktalar farkettim
sonrasında bir vücuduna bakayım dedim. bütün vücudu sırtı kollar bacaklar göğüs kasıkta bu kırmızı noktalardan var. bugün ateşi pek yükselmedi bu kabarcıklar ne olabilir hocam?http://i.hizliresim.com/m4l59Y.jpg |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik Urtiker plaklari.. Ozelligi; sekil ve yer degisikligi olur.
Hemen; gunde 1 olcek Zyrtec baslayin.. Ya: 1- Boyali, sentetik bir gida ( Ayicik seker, renkli jiklet, Surpriz yumurta,M&M, gibi) yedi, veya; 2- Barsaklarinda, kurt var, bunlar oldugunde, barsaklardan emildiginde boyle dokuntuler yaparlar. Bir tedbir; 2 hafta ara ile, 2 olcek (20ml) Andazol icirin. |
|
![]() |
|
hocam şimdi kaşınmaya da başladı ve görünümü yayılma gösteriyor. geçen hafta bir gün popo kaşıntısı
oldu ama geçti poposunda da birşey görmedim. zaten kaç gündür hasta birşey yemiyor ama geçen hafta cips yedi bilemedim o zaman ben hem andazol hem zrytec başlayayım çok teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaci baslamadi iseniz, sikayetleri daha da artacak.
|
|
![]() |
|
Hocam ilacı nöbetçi eczaneden alıp hemen başladık. Gerçekten tüm kalbimle söylüyorum siz iyi ki varsınız.
o kadar çok dua ediyorum ki size anlatamam. ilacı içtikten yaklaşık 1 saat sonra rahatladı ve o kırmızılıklar söndü biraz. şimdi ben bu ilacı ne kadar süre kullanmalıyım? Bir de 3 gecedir sabaha kadar uyumor iki gece ateşten inledi sayıkladı kulakları burnu çok tıkalı ondan uyumadı dün gece de yine burun tıkanıklığından uyumadı kulaklarım hala tıkanık diyor. bir de vücudum ateş gibi dedi sanırım o his ürtiker den dolayı. bu arada gün içinde sıcak su buharı gifrer akşam yatmadan illiadin yapıyorum. vics sürüyorum ama burun tıkanıklığı geçmiyor. bu süreçte hiç ilaç vermedim hiç ateşi düşürmedim. sadece size danıştım. sizce yaptığım yanlış ya da eksik birşey var mı. çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|