Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Normal mi?( yürüme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNormal mi?( yürüme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 533
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Normal mi?( yürüme)
    Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 17:55

https://youtu.be/a5jpBxN4aD0 

Hocam iyi günler. Oğlumun yuruyusune bir problem olduğunu söyler çevremdekiler. Bir ay oldu yürümeye başlayalı oğlum.boyle yürüyor. Sağ ayağında bir problem var ortopediye gör derler. Önce siz görün istedim. Gereksiz yere radyasyon yemesin diye. Sağ ayağı içe basıyor. Genellikle de omzuna paralel adım atıyor o ayağı ve geriden çekiyor ayağını. Benim de en çok dikkatimi çeken denge sağlamakta zorlanması.ayakta bile dururken duser sallanır temeli bozuk apartmanlar gibi. Denge yok. Birbiriyle alakalı mi ola.
Şimdiden tesekkurler.  

Düzenleyen Gamze - 29 Ağu 2016 Saat 18:07
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 20:01
Kac yasinda??
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 20:28
14 aylık hocam. Unutmusum söylemeyi. 35 haftalık doğdu. 2.7 kg 50cm boy 35cm baş çevresi. 13 aylık bir haftalık ken yürümeye başladı. Bir aydır yürüyor. Bazen 4-5sefer Ayağa kalkmak için deniyor dusuyor. Ama bir not daha virutik ishal geçirmiş idik on gün surmus idi sizin takibinizde.bu dönem içinde.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 23:13
Cok erken yurumus.. Buna bagli olarak, biraz farkli yurume olabilir. 1-2 hafta bir takip edin, duzelme
olmazsa, gosterin... SAKIN bana sormadan her hangi bir "girisimde" bulunmayin.
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 23:25
Tamam hocam. her gelişmeden haberdar ederiz sizi tabiki.
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2016 Saat 15:07
Hocam iyi günler. Nasılsınız.?? Sağlığınıza duaciyiz.
Hocam ben dayanamadım sizin yorumdan sonra 2hafta bekleyemedim. Oğlanı ortopediye goturdum. Kalça röntgeni istedi, sonuca temiz bir sorun yok dedi. Bira düz taban gibi duruyor ama öyle bi şey de diyemeyiz şimdi dedi. 7 yaşına kadar gecmediginde değerlendiriyorum dedi. Bir şeyi yok daha da düzelir çocuğu rahat bırakın dedi. Gerisini siz değerlendirin hocam. Bizim için sizin yorumunuz önemli. 

Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2016 Saat 15:18
" border="" width="600" height="700">
X bacak durumu var mı hocam.yatiyor burda ayakta cekemedim.
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2016 Saat 15:25
" border="" width="700" height="600">
Hocam bu da sağ ayağı düz tabani anlamak için umarım iyi bir foto dur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.