|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2015 Saat 15:32 |
merhaba hocam
2 yaşındaki oğlum yaklaşık 10 gündür yoğun öksürüklü grpi geçiriyor.. ballı limon serumla idare ediyoruz.. dün eli hep kulağındaydı, acaba kulağımı ağrıyor diye otoskopla kulağına bakayım dedim ama iki kulağı da kir dolu..ikisinde de top gibi büyük pislik öylece duruyor.. sanırım onlar rahatsız ediyo kaşınıo.. bugüne kadar kulağının içine bişi sokup temizlemedim.. kulak yoluna akanları sildim sadece.. eski yazılarda temizletmek gerektiğini okudum.. illa kbbye gitmek gerekirmi? evde olamazmı... çünkü şimdi grip olduğundan abuk subuk kurcalıycak şimdi, ilaç filan tazcak tahlil mahlil.. durduk yere canımızı da sıkacaklar.. evde yapmanın bi yolu varsa biz yapalım...
Düzenleyen esra_kocabiyik - 08 Ara 2015 Saat 15:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu isi daha evvel yaptiniz ise, doktor, hemsire veya saglikci iseniz, yapabilirsiniz. Yoksa; KBB'ye gitmeniz en dogrusudur. Sadece
kirleri temizletin, gerisine kulak asmayin.. Tabii ki hemen; "Geniz eti-Bademcik" ameliyatlarinin pazarlamasini yapacak, o Allahin emri gibi...
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
daha önce hiç yapmadım.. evde elektronik bi aspiratör var, burun için almıştık acaba onu kullanabilirmiyim die sormak istedim..
en kısa sürede sadece temizletelim o zaman bakalım ne gibi saçmalıklar yapcaklar.. Düzenleyen esra_kocabiyik - 08 Ara 2015 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
hocam bugün kbb ye götürdüm. aspirasyon ile almaya çalıştı ama olmadı.. çok sertleşmiş ve büyük olduğu için gelmiyor dedi..
çocuk da çok ağladı, isterseniz böyle ağlarken de zor da olsa yaparım ama bi kaç gün gliserin damlatın yumuşasın, sonra baktığınızda hala duruyosa ben çekerim dedi.. siz kulağa hiç birşey damlatmayın dediğiniz için damlatmadım tabii ama bu durumda damlatmalımıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER; kulak kirini rahatca gorebiliyorsaniz, bir kurdanin sivri ucunu kesin, ucuna Japon yapistirici surup, kulak kirine temas ettirip, 3-5 saniye bekleyin, kuruyunca cekin. Kir gelecektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2015 Saat 19:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
yok hocam biraz içerde,, anca otoskop ile görünüyor... japon yerine çift taraflı bant ile denedim olmadı.. kürdan ve japonu kullanmaya korkarım, çünkü durmadığı için bacaklarımın arasında sarıp anca o şekil müdahale edebiliyorum.. kürdan ve japonla bi sakatlık çıkar die tırstım..
gliserini damlatmayayımmı? bir de nette oksijenli sudan bahsediyorlar, çok tehlikeli gibi geldi bana ama?
Düzenleyen esra_kocabiyik - 09 Ara 2015 Saat 20:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu son 2 gun icinde, kulak agrisi filan olmadigina gore, kulak zarinda delik filan yok demektir, Gliserini damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
hocam bugün iki yaşındaki oğlum sabah iyiydi, öğleden sonra karın ağrısı ve ateş oldu..şimdi çok halsiz,iştahsız... yeşil yosun gibi azcık kaka yapmış, ve GÖZÜNÜ GÖSTEREREK AĞLIYOR, NEREN AĞRIYOR DEYİNCE SAĞ GÖZÜNÜ VE BAŞINI GÖSTERİYOR. eliyle hep gözüne ve başına bastırıyor.. ara ara hani uykudayken insan birden düşer gibi olur da sıçrar ya öyle oluyor uyanıkken..
henüz ateş düşürücü fiilan vermedim..
başta grip yada barsakla alakalı hafif bişeydir diye endişe etmedim ama göz ağrısı ve sıçarması endişelendirdi beni.. -menenjit ihtimaline karşı bıngıldağı kontrol edeyin dedim ama bılgıldağı aylar öne kapanmıştı, sadece o bölgede kemik çukuru gibi alan var.. yani kafa üstü dümdüz değil.. -ense sertliği denen şey boynun hareket ettirilememesimi acaba? öyle bir durum yok şuan .. -bu baş vegözündeki ağrı ve uyanıkken sıçrama neden olabilir hocam? n eyapmalıym?
Düzenleyen esra_kocabiyik - 12 Ara 2015 Saat 17:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|