|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mslmn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2015 Saat 00:55 |
İyi gunler hocam. 7 yasinda kizimin sinifinda su cicegi olan bi arkadasi vardi. Dun okuldan cikinca anne benim buram kasiniyor diyerek boynunu gosterdi. Uc tane buyuk ve kucuk kizarikliklar vardi. Bir tanesinin ici su doluydu.Bu sabah uyandigimizda saclarinin icinde 5. 6 tane yuzunde 4 tane vucudunda 15 tane kadar olusmustu.ama hepside kucuk ve icleri sivi dolu degil.birincisi kizim su cicegimi?ikincisi goz kapaginin icinde de cikinca acile goturduk gozundeki su cicegi degil dedi.? Ucuncusu Basinin arka kisminda iki tane beze gibi birsey elime geldi.doktor bunun su ciceginden kaynakli oldugunu soyledi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sucicegi geciriyor.. Asili degilmi idi????
Hemen; Zovirax veya Asiviral surup, 4 saatte bir, 1 olcek verin gece vermeyin. Goz kapaginin icindeki, kesinlikle Sucicegi!!! Saydam kisima bulasirsa, gormesi bozulur. Hemen; Zovirax Goz merhemi, 4 saatte bir uygulayin. Gece 1 doz surmeyin. Alt goz kapaginin asagi cekin, kremi boylu boyunce surup, dikkatlice kapatin, 1-2 dakika kapali kalsin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2015 Saat 07:45 |
|
![]() |
|
mslmn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam aşılı değildi.dediğiniz şurubu aldım.göz damlasının olmadığını sölediler. Onun yerine tobresed göz merhemi verdiler.olur mu?
|
|
![]() |
|
Hocam gözünün resmi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased ne ALAKA!!! YUH OLSUN O ECZACI BOZUNTUSUNA!! Illaki, Zovirax veya Asiviral goz kremi olacak...Bulana kadar arayin.
Goz damlasini kim soyledi???? " ... Hemen; Zovirax Goz merhemi.. Alt goz kapaginin asagi cekin, kremi boylu boyunce surup, dikkatlice kapatin".... dedim.. O kisimdaki "lezyon" tehlikeli degildir ama agri yapar. Tehlikeli olanlar, saydam kisimda olanlardir. Bu yuzden, isin sakaya gelir tarafi yoktur, kremi kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2015 Saat 18:24 |
|
![]() |
|
Yanlis telafuz etmisim hocam.goz merhemi dedik zaten. Ama bulamadik. Tobresed verdiler.bugun surdum.simdi orasindan akinti geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle benim dedigim krem olacak.. arayin.
|
|
![]() |
|
Hocam ozur dileyerek birde 39 a kadar cikan atesimiz var dunden beri dusuremiyoru. Surekli uyuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|