|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2015 Saat 14:09 |
Hocam 6 yasında kızım var grip aşısı için fluarix tetra aşısı varmış. Okulda yapılacakmış bunu yaptırımımı 2 sene önce olmuştu gecen sene yaptır mamıştık aynı aşı olduğu ıcın gerek yok demiştiniz bu sene yaptırmamız gerekıyor dimi.6 yasındakınr tam doz mu yapturcaz yoksa yarım doz mu
2. Bir de 22 aylık kızım var ılk defa grip aşısı olacak onada yarım doz 1 er ay aralıklarla yaptırmam gerekiyor dimi 3. Onerecegınux aşı markası varmı bu senenin aşıları neler. Eczacıya yapturcam grip aşısı kasa yapılmadı gerekıyor dimi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfadaki "Grip asilari" ile ilgili yaziyi, her sene guncellemek, en iyisi.
|
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende bu konuda birşey sormak istiyorum arkadaşımdan özür dileyerek.. Bugun 4.5 yaşındaki oğluma 4 lü aşılardan fluarix tetra yaptırdım..ilk kez olmadıgı için saglık ocagındaki hemşireye tam doz olucak dedim..fakat kendisi sorumluk alamam yarım doz oluyor cocuklara diyip yarım doz yaptı..şu durumda ne yapmamız gerekiyor? Tekrar yarım doz daha yaptırmalımıyım? Bu şekilde aşı hiç korumazmı?
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
Hocam affınıza sığınarak emin olmak için soruyorum. Fluarix tetra 6 yaşındakine daha önce aşı olduğu için tam doz
22 aylık olana ılk defa aşı olacağı için yine fluarix tetra 1 er ay arayla yarım doz değil mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi asi cinsi olursa olsun, 8 yasindan evvel ilk defa asi olacaklar, 1 ay ara ile 2 asi yapilir.
|
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Hocam benim sorumu da cevaplar mısınız lütfen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Saglik Ocaginin cahilliklerine bir sey yapamiyorum.. Baska asi yaptirmayin.Koruma, oldugu kadar.
Kabahat sizde, ne halt etmeye, Saglik ocagina gidersinizki!! Mubarekler; saglik ocagi degil, hastalik ocagi!!! |
|
![]() |
|
Cok haklısınız hocam..ama inanın burda (küçük bir ilçede yaşıyoruz) dogru dürüst bilgili bir cocuk dr dahi yok..doktorlarda dahil 4 lü aşı ne öyle bişey varmı ki falan dediler..durumumuz ne kadar kötü işte görüyorsunuz :((( Allah a emanet cocuklarımız artık..cok tesekkur ederim hocam varolun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|