|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2015 Saat 17:05 |
http://i.hizliresim.com/JYPVMn.jpg
Hocam yegenim 17 temmuz 2014 doğumlu erkek.77 cm 9700 gr. Kan tahlilini yorumlar misiniz? Çok mu düşük kan değerleri, ilaç mi gerekiyor? Ek gıda yemesinde bi problem yok iştahı iyi.
Düzenleyen esya - 06 Tem 2015 Saat 17:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripal bir Enfeksiyon geciriyor. Bu tip enfeksiyonlarda, kandaki "Demir" degerleri duser. Bu konu ile ilgili eski mailleri okuyun.
Iylestikten sonra, takrar yaptirin. Birde Laboratuvar. Eriskin "Referans degerlerini" kullanmis, soyleyin, adam gibi is yapsinlar, 1 yas cocugunun degerlerini yazsin veya hic yazmasin!! Zira cahil doktorlar bu farki bilmediklerinden, bu degerlere bakip; basiniza is acarlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan hasta değil ama yaz olduğundan arazsiz mi geciriyo acaba? Wbc değerine gore mi böyle soylediniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, LYM'nin asiri yuksek olmasi ile soyledim.
Ayrica: PLT (Trombositler)de anormal yukseklik, enfeksiyonun baskiladigi kemik iliginin yeni-yeni uyarildigini gosteriyor. Bunun arkasindan, kan tablosu tamamen duzelebilir. Ben ayin 9'undan sonra yokum, Istanbul'a geliyorum. Ancak, internet baglantisi hallolunca, gorusebiliriz. Siz 1 hafta sonra, baska bir laboratuvarda bu kan sayimini tekrarlatin. Goruselim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2015 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/L4PADz.jpg
Hocam tahlili tekrar yaptırdılar yine düşük görünüyor. Yorumlarsaniz seviniriz. Doktor senovel vitamin ve ferrum şurup yazmis. Önce vitamini sonra ferrumu ver demiş. Bu arada iştah iyi ama et çok düzenli yedirmemis hocam.
Düzenleyen esya - 15 Tem 2015 Saat 15:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlari; her anemiye, Demir ilaci verirler, siz onlara inanmayin...
1- Hemoglobin elektroforezi. 2- Demir& Demir baglama . Testlerini yaptirip bana yzin. |
|
![]() |
|
Hocam ilk mesajda demir demir baglama var tekrar mi yapilsin?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece, Demir Baglama biraz yuksek, bilemiyorum, bir defa bu Laboratuvarlara guven kaybolunca, karar vermek zor oluyor.
1 ay kadar Demir kullanin, ama dikkatli olun, atesli gunlerde kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|