|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Syda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2015 Saat 00:04 |
Merhaba Kadir Bey 28.11.2015 dogumlu 8.400 gr 68 cm erkek bebeğim var. Sadece anne sütü veriyorum. 2 gün önce ilk dişini bugunde 2. Dişini patlattı. 3-4 gündür balgamlı kusuyor. Öğün aralarini acmama ragmen bazen avuc dolusu kusuyor. Kakasi da sümüksü ve sulu yapiyor. Doktorumuz nanelimon ve biogaia damla vermemi söyledi verdim resimdeki gibi kustu ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: O doktorun verdigi SACMA SEYLERI kullanmayin. Birakin; ogun aralarini kendisi tayin etsin, siz o acikinca besleyin.
Sakin benim haberim olmadan, boyle doktorlarin tavsiyelerine kanmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beslenmeyi kendisine göre ayarliyorum 4 saate kadar ac kalabiliyor. Böyle kaka yapmasi neden kaynaklaniyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" 28.11.2015 dogumlu" olamiyacagina gore; 28.11.2014 dogumlu oldugunu kabul edelim; 5.5 aylik 7.5kg olmasi gerekirken, 8.4kg ve 900gram fazlasi var.
Asiri kilo almasi olmus, bu sebeple, beslenme rayina oturana kadar, Kusmalari ve bu sekilde kakalari olacak.. Zorlamayin, yemesi icin israr etmeyin, hepsi duzelir.. Ne kusmasi, nede bu sekildeki kakalari "hastalik" DEGIL!!! "teknik ariza!" Eski mailleri okuyun. O kadar cok ornegi varki!! |
|
![]() |
|
Evet 2014 dogumlu yanlis yazmamisim kusura bakmayin. Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim. Vitamin olarak Enfamil Tri.vi.sol kullaniyorum bunu burakip poly.vi.sol with irona başlamami soyledi. size sormadan başlamak istemedim. Kullanabilir miyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: Demir ihtiva eden, hicbir ilaci kullanmayin.. Her hastaligi merasimli gecer.
|
|
![]() |
|
O zaman D vitaminine devam ediyorum degil mi? Kacıncı ayına kadar devam edicem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 yas bitene kadar, gunluk Dvitamini kullanin, 1 yasindan sonra, senede 1 defa; 1 ampul Dvit3 icirin. Eski mailleri okuyun, bunlar cok anlatildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|