|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kcm41 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 23:25 |
Kadir bey merhaba ,oğlum temmuz 2010 doğumlu.üç gündür su çiçeği başindan ayağına kadar çiçekleri var bugün 3.gün ateşi 38 ,5 civarında değişıyor beraberinde burun akıntısı ve öksürükde var.benim sorum ilaç kullanmalı mıyım.diğer kızımda 2 yaşında iken suçıçeğinin akabinde zatürre olmuştu 2 gün hastanede yatmıştık.su çiçeği neden zaturre yapıyor .oğlumda da böyle bir sey yasarmiyim öksurüğünden dolayı.teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Niye; Sucicegi asisini yaptirmadiniz??
2- Hemen Zovirax surup baslayin, 4 saatte bir; 1 olcek verin, gece 1 dozu atlayin. 5 gun kullanin. Baska da bir ilaci yoktur. Turk doktorlar; Allerji suruplari ve losyonlar verirler, SAKIN kullanmayin. 3- Atesine aldirmayin, sakin atesi dusurmeyin. 4- Su cicegi; Zaturre yapmaz... Ayni Kizamik'da oldugu gibi, Sucicegi'de bagisikligi azalttigi icin, atessiz bir devrede; Zaturre yapici bir bakteri kaparsa, agir Zaturre gecirir.. Su 1 haftalik donemde, insanlardan UZAK TUTUN, oksuren kimseleri yanina sokmayin.. Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 May 2015 Saat 09:12 |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
afedersiniz hocam çok merak ediyorum su çiçeği aşısı olan su çiçeği olmaz mı? benim ve 2 çocuğumun aşıları tam. (annemin söylediği su çiçeği aşısı olmuşum) su çiçeği olmadık, olmaz mıyız su çiçeği? yakın bir arkadaşımın kızı aşılı olmasına rağmen 7 yaşında su çiçeği oldu, bu aşı tutmamış anlamına mı gelir, bunu nasıl anlarız?
birde benim hiç verem aşı izim yok ve çocukken verem geçirdim. oğlumun aşı izi var, ama 3 yaşındaki kızımın aynı benim gibi hiç verem aşı izi yok. 3 yaşındaki kızıma tekrar verem aşısı yaptırmalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Hocam su çiçeği aşısi 2012 de aşi takvimine girmiş sağlık ocakları olur olmaz şey için çağırırlar .tabiiki kendimide suçluyorum neden daha iyi bir araştırma yapmadim diye.lakin zaturre konusunda hala kafam karışık .çünki oğlum 1 aydan fazla burun akıntılı biraz öksürüklü.sizin tavsiyeleriniz üzre illadin damla ve tuzlu su(eczaneden) kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey oğlumu su çıçeği ve beraberideki öksürük ićin dra götürdüm verdiği ilaç zaditen dermiton losyon ağzi içintetagil toz öksürük için prospan şurup .amaben eczaneden zovirax istedim muadili aklovir 200 verdi bunun dozlarıda zovirax gibimidir.birde oğlumun ağzı pas gibi kokuyor .bu suçiçeğinden dolayımıdır.teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aklovir, AYNISIDIR... Kullanin.
Sucicegi asisi olanlar; Nadiren, Sucicegi olduklarinda; COK HAFIF atlatirlar. 8-10 dokuntu ya olur, yada olmaz... -burak7: Anneniz; YANLIS HATIRLIYOR. Onun demek istedigi; CICEK ASISIDIR... Bu yasa kadar; Sucicegi gecirmis olmalisiniz. Muhtemelen, "Bocek isirigi" veya "Allerji" diye gecistirilmistir. |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
peki hocam verem aşısı izi hiç olmayan kızıma verem aşısını yeniden yaptırayım mı? kızım 3 yaşına girmek üzere. benimde hiç aşı izim yok ve çocukken uzun yıllar verem tedavisi gördüm..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
DAIMA; Once; PPD Testi yapilir, (-) olanlara ASI YAPILIR...
PPD Testi: (+) olan bir kimseye, Verem asisi yapilirsa, asi yerindeki iz cok abartili olur, aylarca irin akar. Siz EGER HAKIKATEN, "vEREM HASTASI" ISENIZ, sizde; PPD Testi:(++++) gelir. PPD Testi:(-) gelirse, teshis yanlis (imis) demektir, bosuna tedavi gordunuz demektir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|