|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Tiramisu35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 13:50 |
Hocam oğlum 10 Şubat 2015 doğumlu sezeryanla doğdu..
Doğum kilosu:4250 Doğum boy:50 cm Doğum kafa capi: 36 cm Şuan takribi 2.5 aylik ..en son 2. Ayindaki bilgileri şöyle; Boy 59 cm Kilo 7500 Kafa capi 43 cm Ogluma 3 farklı Dr kafasi yamuk ve sol şakak çukur olduğu için bu taniyi koydular sadece el muayenesiyle!!! BT istediler.. Haftaya çekilecek.. Şimdiden ancak ameliyatla duzelecegi yapilmazsa bir kaç aya kadar beyinsel engelinin de olabileceğini öğrendik.. Oğlumun resimlerini gönderiyorum.
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; hicbir islem yaptirmayin... Cocugunuzdaki, "egri bas gorunumu", IRI BEBEK OLDUGUNDAN, anne karnindaki baski sonucu olmus bir egriliktir..Anne karninda iken,cekilen; US'larda bu durumun soylenmesi gerekirdi!!
Craniosynostosis; bir cok Sendrom da gorulur. HEPSINDE; ozel yuz gorunumu vardir. Sizin cocukta, bu yuz gorunumlerinden HICBIRI yok... Hakikaten, Craniosynostosisli cocuklarda, ameliyat, sadece "Kozmetik" sebeplerle yapilir. Beyin harabiyeti OLMAZ... BU SENDROMLAR; Crouson, Apert, Carpenter, Chotzen,Pfeifler Sendromlaridir. Bunlarin bazilarinda, zeka geriligi vardir, ameliyat edilmeleri bir seyi degistirmez. Bir diger komplikasyon, Hidrosefali'dir, VE, SIZIN COCUKTA, bunlari dusundurecek hicbir bulgu yoktur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Nis 2015 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
Tiramisu35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Madem.iri bebek oluşu boyle bir sekil bozukluğuna sebep olabiliyor, neden muayene eden 3 Drda ddoğumkilosunu sormadi ? Ve sadece görünene gore 10 sn içinde evet ameliyatlik dedi?
Kafasi yamuk olan tüm çocuklara bu hastaligi var demek ne vicdansizlik !. Peki hocam; Doğru mu anlamisim.. Eğer böylesi bir durum gerçekten var olsaydi yuz seklinide değiştirirdi.. bu hastalıgi olan cçocuğun MUTLAKA yuzun de de farkliliklar olur diyorsunuz öylemi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle... SAKIN, elletmeyin, hele ameliyat diyenlerden, "Veba'li" gibi kacin.
Bu resimleri muhafaz edin. 6 ay sonra, ayni pozda yeniden resim cekin, o zaman ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ege o Sendromlardan, teki bile olsa idi, bir bakista size soylerdim.. Cocuk ihtisasim sirasinda, boyle Sendromlarda dahil, butun genetik hastaliklarin yuz resimleri olan, bir "Genetik Hastaliklar Atlasim" vardi.. bunlari aninda soyleyebilirim.. Turkiye'de teshis edilmis, toplam; 2 "Cat Cry Sendromu"ndan, ikincisi bana aittir. |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fontaneller onemli degildir.. Senelerdir bunu anlatmaya calisiyorum.... KAFA CAPINA BAKIN!!! 2 aylik iken, kafa capinda; 3cm fazlalik varmis... Ayricada; raporda, acik-secik yazmis: SUTURLER ACIK!!!
Craniosinostoz olsa; 1- Kafa capinda; degil, 3cm fazlalik, normalden de kucuk olurdu.. 2- Suturler kapali olurdu. SAKIN: Bu konuda benim dediklerimden farkli seyler soyleyenlere inanmayin, ve SAKIN, ELLETMEYIN!!! Basiniza is acacaklar! VE; bu sahtekarliklari yapanlari iyi belgeleyin ve UNUTMAYIN... Bakin nasilda sonra; dansoz gibi kiviracaklar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 May 2015 Saat 07:44 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Hocam;
Bugün. Oglumun 3 aylik takibini yaptırmak için saglik ocagina gittik.. Bugün ki ölçümlere gore Boy 61 cm Kilo 7900 ( sadece anne sütü) Kafa çapi 42 cm dendi.. Yeniden ölçülmesini istedim 42 cm de emin olduk.yalniz bir önceki ay yanlis ölçüm yapilmis kayitlara 41 diye geçmiş bana 43 denmişti. Bu arada BT de ön- arka bingildak kapali diyor ..ama ebe hanim on bingildagin hala acik olduğunu ve 1×1 cm olduğunu söyledi.gecen ay 3×2 imiş oda.arka bingildagin zaten ilk 3 ayda kapanmasi normaldir dedi. Onlarda herşeyin normal oolduğunu söylediler ama beyin cerrahi dr u mutlaka 3b tomografi çekilmesini bu bingildaklarin bu ayda kesinlikle acik olmasi gerektiğini ssöylüyor .. Sizce nasil bir yol izlrmeliyiz.çok hirpalandik,yorulduk düşünmekten ve uüzüntüden.. Yillar önce kizimi büyütürken yine size danismistim o gün türk Drlarina inancimi yyitirmiştim. Ben simdi böylesi ciddi bir konuda ne yapayim..? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|