|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sozsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 19:58 |
Hocam merhabalar,
Oglum 47aylik 110cm 20kilo. Nezle. Ama baska bi sorunumuz var, nezleyle alakasi var mi bilmiyorum. Bazen Yuzunun bir tarafi kizariyor, kulagi ve yanagi. Oyle kizariyor ki kızıl bi renk aliyor. Arada iki tarafli oluyor ama genelde tek tarafli. Ates gibi de yaniyor kizaran yerler. Neden olabilir hocam? Nezle olmadigi zamanlarda da olabiliyor.
|
|
![]() |
|
sozsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de 3-4gundur nezle gibi arada atesi dusuyor cikiyor, 1gece kulagi agridi dun aksam da 1kere istifra etti, burun arada akip arada duruyor. Illiadin ve cold mix kullaniyorum..yalniz bu aksam bizi duymakta zorlandigini farkettim. Ne yapmaliyim? Kapıp doktora gotursem selam verene antibiyotik yaziyorlar :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
Yaklasik 2 yil geriye kadar okudum eski mailleri. 5.hastaliga benziyor. Yalniz ayni anda 2 yanak birden kizarmiyor. Surekli yanagin biri kizarik ve alev gibi yaniyor. Digeri arada kizariyor sonra geciyor. Herhangi bir puturukluk yok yanaklarda. Bu sekilde gorulebilir mi?
Kulaginin duymamasinin bu 5.hastalikka baglantisi var midir?
|
|
![]() |
|
Hocam ates 39. doktora geldik. Alerjik astim dedi. Alerjisi olan cocuklarda nezle göğüse iner. Tek yanakta kizariklik alerjiden dedi. Daha once ventolin aldi mi ondan olur boyle dedi. Ventolin nebules ve pulmicort nebulizer verdi. Nebulizator cihazi verdi. Astim olduguna dair heyet raporu veriyorum bu ilaclari baska turlu alamaxsiniz dedi. O rapora da okuyabildigim kadariyla buderoned, solbudamol solfate yazdi. Peki kulagi niye tikali dedim burnu tikali oldugu icin dedi. Hocam bu kadari fazla diil miii? Alti ustu bi ates ve yanak kizarikligi ki bugun kizariklik yok doktor gozuyle gormedi o kizarikligi. Kafami karmakarisik etti.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5.Hastalik TEKRARLAMAZ!!! Hic alakasi bile yok.
Muhtesem Turk cocuk doktorlari; 47 aylik cocuga bile "Astim" diyebilecek kadar, salaklastilarsa, diyecek bir sey yok... " Hocam bu kadari fazla diil miii? " Az bile, sizzler bu kadar saf olup, bu doktorlara gittiginiz surece, bu sahtekarliklara maruz kalacaksiniz... Turk Cocuk doktorlari; Astim ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler... Isin kotusu; bu hastaliklar hakkinda da, dogru-durust bilgileri yoktur.. Ben ne diyorum???? Gitmeyin su doktorlara, ben ne demissem, onu uygulayin. |
|
![]() |
|
Ah hocam zaten sizin takipcinizim. Yoksa su an agliyor olurdum astim yuzunden.. peki bu yuzundeki kirmizilik neden olabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuklarda olur... Benim bile cocuklukta olurdu...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|