Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tek tarafli yuz kizarmasi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtek tarafli yuz kizarmasi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tek tarafli yuz kizarmasi
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 19:58
Hocam merhabalar,
Oglum 47aylik 110cm 20kilo. Nezle. Ama baska bi sorunumuz var, nezleyle alakasi var mi bilmiyorum. Bazen Yuzunun bir tarafi kizariyor, kulagi ve yanagi. Oyle kizariyor ki kızıl bi renk aliyor. Arada iki tarafli oluyor ama genelde tek tarafli. Ates gibi de yaniyor kizaran yerler. Neden olabilir hocam? Nezle olmadigi zamanlarda da olabiliyor. 
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 20:57
Hocam bir de 3-4gundur nezle gibi arada atesi dusuyor cikiyor, 1gece kulagi agridi dun aksam da 1kere istifra etti, burun arada akip arada duruyor. Illiadin ve cold mix kullaniyorum..yalniz bu aksam bizi duymakta zorlandigini farkettim. Ne yapmaliyim? Kapıp doktora gotursem selam verene antibiyotik yaziyorlar :(  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 03:10
Eski mailleri okuyun..
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 04:58
Yaklasik 2 yil geriye kadar okudum eski mailleri. 5.hastaliga benziyor. Yalniz ayni anda 2 yanak birden kizarmiyor. Surekli yanagin biri kizarik ve alev gibi yaniyor. Digeri arada kizariyor sonra geciyor. Herhangi bir puturukluk yok yanaklarda. Bu sekilde gorulebilir mi? 
Kulaginin duymamasinin bu 5.hastalikka baglantisi var midir?
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 16:10
Hocam ates 39. doktora geldik. Alerjik astim dedi. Alerjisi olan cocuklarda nezle göğüse iner. Tek yanakta kizariklik alerjiden dedi. Daha once ventolin aldi mi ondan olur boyle dedi. Ventolin nebules ve pulmicort nebulizer verdi. Nebulizator cihazi verdi. Astim olduguna dair heyet raporu veriyorum bu ilaclari baska turlu alamaxsiniz dedi. O rapora da okuyabildigim kadariyla buderoned, solbudamol solfate yazdi. Peki kulagi niye tikali dedim burnu tikali oldugu icin dedi. Hocam bu kadari fazla diil miii? Alti ustu bi ates ve yanak kizarikligi ki bugun kizariklik yok doktor gozuyle gormedi o kizarikligi. Kafami karmakarisik etti. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:01
5.Hastalik TEKRARLAMAZ!!! Hic alakasi bile yok.

Muhtesem Turk cocuk doktorlari; 47 aylik cocuga bile "Astim" diyebilecek kadar, salaklastilarsa, diyecek bir sey yok...

" Hocam bu kadari fazla diil miii? "

Az bile, sizzler bu kadar saf olup, bu doktorlara gittiginiz surece, bu sahtekarliklara maruz kalacaksiniz...

Turk Cocuk doktorlari; Astim ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler... Isin kotusu; bu hastaliklar hakkinda da, dogru-durust bilgileri yoktur..

Ben ne diyorum???? Gitmeyin su doktorlara, ben ne demissem, onu uygulayin.
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:13
Ah hocam zaten sizin takipcinizim. Yoksa su an agliyor olurdum astim yuzunden.. peki bu yuzundeki kirmizilik neden olabilir? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:21
Cocuklarda olur... Benim bile cocuklukta olurdu...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.