|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 01:58 |
mrb hocam bgışıklık sistemi dışında (bagırsakda dogduktan itibaren bagışıklık için enfeksiyon olur)bunun dışında yabancı ,dısarıdan bulaşan bi enfeksiyon olursa belirti VERİRMİ??VERİRSE NELERDİR???TŞK EDERİM.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her mikrop bulastiginda; ENFEKSIYON olmaz!!
Sadece cilt yuzeyindeki mikrop sayisi butun hucrelerimizin sayisindan fazladir... Tabiattaki milyonlarca cins bakteriden, sadece cok az bir kismi insanlarda hastalik yapabilir... Su anda, cildimizde, bogazimizda, ve sindirim sistemimizde, bize faydali milyarlarca bakteri vardir... Anlasilan; ilk sayfadaki MAKALEMI, okumamissiniz..Daha; benim makalelerim dogru-durust sayida okunmuyor, birde bana kitap yazin diyorsunuz... Vucuda, HASTALIK yapici bir mikrop girdiginde; ilk enfeksiyon belirtisi: ATES'dir. Ondan sonar, oksuruk, Nezle hali, Kusma ve Bulanti olur. Ciltte abseler olusur, Ates yoksa, CIDDI bir enfeksiyon yok demektir... Bu bakteriler, (sadece bakteriler)in kana gecmeleri ile, SEPSIS olusur.. WBC yuksekligi, her zaman Sepsis var demek DEGILDIR... Onu, bazi geri zekali doktorlar soylerler.. Kana viruslerin veya parazitlerin (Sitma gibi) bulasmasina Sepsis denmez... |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOCAM OKUDUM FAKAT ÖZÜRDİLEYEREK SORUYORUM EKSİK SORMUŞUM BAGIRSAKDA MİKROP OLURSA KANDA YADA İDRARDAKİ MİKROPLA AYNI BELİRTİLERİ VERİRMİ.(ÇÜNKÜ saglık ocagındaki dr.bagırsakdaki mikrop bazen belirti vermez anlaşılmayabilir dedi kafama takıldı .bide bagırsaga yapışıp kalabiliyormuş))tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O salaga ne bakiyorsunuz!!!! Barsaklarda DAIMA mikrop vardir.. O aptal daha ne soylediginin farkinda bile degil... Saglik ocagindaki, doktorlari niye ciddiye alirsinizki!!! Firat'in kiyisindaki Tip fakultesinden filan cikan; gariban bir doktor..
Ilk sayfadaki MAKALEMI okudunuzmu??? |
|
![]() |
|
hocam bundan 2-3hafta önce gaita tahlili yaptırdık, 9aylık bebegime pozitif cıkmış dedi dr. yani mikrop var bagırsaklarında dedi flagy surup verdi tabi kullanmadım ama kafa bulandırdı yine de.okudum hocam siz bagırsaklarda mikrop tabii diyorsunuz bu dr.dedigi nasıl bırsey anlayamadım????????
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"-Mikrop var" demek baska sey!!!!
"-Hastalik yapici mikrop var.." demek baska sey... Oyle, kuru-kuruya, "Mikrop var" DENMEZ... Ayricada, barsaklarda; "Hastalik yapici" mikrop olsa bile, barsak onlari farkettiginde, ishal ile disari atar.. Dizanteri; baska bir hadisedir... Sulu ishal; Ince barsak ishallerinde olurken, Dizanteri; "Kalin barsakta" olan "Basil" veya "Amipler" ile olur... Kalin barsak ishallerinde; ASLA, "Su gibi" ishal olmaz.. Ikintili ve sancili bir anin arkasinda, "guvercin pisigi kadar" ufak, jolemsi, mukuslu, ve bazen kanli kaka cikar. Ara ara gelen Sancilar on plandadir. Her turlu Ince barsak ishallerinde; ILAC VERILMEZ... Kalin barsak ishallerinde; Flagyl kullanilir... AMA, cidden hastalik oldugunda... Boyle sudan sebeplerle degil.. Yoksa, kakanin, %90'i mikroptur... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2014 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
hocam özellikle diş döneminde jölemsi kaka yedigini cıkarma( alttan)ara ara kakasında mukus görunum aglayarak uyanma gibi sıkıntılar oluyo ama diş cıktıktan sonra herşey normale dönuyo.yani flagyl kullanmama gerek yok degılmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Flagyl; Dizanteri durumlarinda kullanilir... Bunlar hayatlarinda Dizanteri kakasi gormedikleri ici, her sumuksu kakaya Dizanteri derler. Bakmayin siz bu ahmaklar. Sakin o ilaci da kullanmayin.
Dis ilede bir alakasi yoktur.. Toplamda 20 sut disi cikaracak bakin bakalim, 20 defa sizin dediginiz gibi kaka olayi olacakmi!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|