|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
burcutaha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcutaha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 20:01 |
![]() |
|
![]() |
|
burcutaha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcutaha
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlum 24 aylık bir yıl önce 1 ampul d vit vermiştim sizin x bacak yorumlarınız okudum bu konu hakkında da şüphelerim vardı benım oglumda x bacak mı eger oyle ne sıklıkla d vit kullanmam gerekir yardımınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hemde, EN BARIZ CINSTEN!!! Hicmi ( 2 sene zarfinda) doktor gormedi diye sormayacagim, zira; artik Turk doktorlarinin bu konuyu bilmedikleri kesinlesti... Onlar bir tek, her bir halta; Allerji demesini bilirler...
HEMEN;Bir ay aralarla; 3 ampul Dvit3 icirin. Nisan basi tekrar resim gonderin. |
|
![]() |
|
EBRARIM51 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EBRARIM51
Hocam kızım 23 aylık 3 aylıkken kalça gevşekliği için 4 ay freşka yastığı taktık. daha sonraki kontrollerinde kalça gevşekliği kalmamış dediler. ama geçen ayağında içe basma nedeniyle götürdüğümüzde doktor filmlerine baktı kalça gevşekliği hala devam ediyo dedi. hocam bu kalça gevşekliği olunca dikkat edilmesi gereken durum nedir.size sormak istedim.kafam karıştı.şimdiden teşekür ederim.
|
|
EBRARIM HAYATIM BENİM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcutaha
uc aylikken dr una bacaklarini gosterdigimizde siz Erzurumlumusunuz ata binenlerin bole olur genetiktir gibi seyler soyledi onemsemedi açıkcasi. hocam devit ampulu hic bi eczanede bulamadik suanda uretilmiyomus. ne yapalim damlasina mi baslasak o da ayni etkiyi gosterirmi??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-EBRARIM51: Boyle bir sey yok, size iyi "tufaya" getirmisler... Ice basmasi; X-Bacak nedeni ile olabilir. Bacagin mimari sekli bozuldugundan ice basiyor olabilir. X-Bacak duzeldiginde, ice basmasi da kendiliginden duzelir.
kiziniz; 1 SENEDEN BERI YURUYOR... Eger kalcada bir hadise olsa idi, COKTAN KALCA CIKIGI GELISIRDI... Dikkat edeceginiz husus, bu doktora bir daha gitmemek olacaktir. -burcutaha: Allahin aptali, ne yapacaksiniz!!! O aptala soyleyin, onun dedigi durum; O-Bacaktir.... Sizin cocukta tam tersi, X-Bacak var...Daha ne soylediginden haberi bile olmayan bir ahmak... Damla alin ve gunde 10 damla baslayin. Herhalde;1-2 aya kadar ampulu cikar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcutaha
ilaç fırmasın a kadar aradım hocam aralık ayında tekrar üretime başlayacaklarını söylediler d vit 3 damlayı önerdiğiniz şekilde kullanmaya başladım ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim. Buradaki doktorlardan çok çektik bi hastalık için 4 ayrı doktora gittiğim oldu ve hepsi ayrı ayrı antibiyotik kortizonlu şruplar yazdılar sizin yazılarınızlada bu sayede tanıştık illadn tavsiyelerini okuyup uyguladık allaha şükür şu anda bi sıkıntısı yok bacaklar harıcınde ama çok sık grıp vs oluyor bunun önlemek için neler yapabiliriz . bu konu hakkında da yadımcı olabılırsenız çok sevınırım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlemek icin: Opturmeyin, kalabalik icine sokmayin...
Bilhassa, guzel-fistik veletler cok opulur ve sik mikrop kaparak hasta olurlar ( Bazi ahmaklar da; "Nazar degdi" derler....) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|