Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Reçete!?(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumReçete!?(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Reçete!?(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 00:05
Hocam merhaba..20 gündür devam eden öksürük için gittik dra bize söylediği teşhis ve ilaçlar bunlar..42 aylık 17 Kilo erkek..tabiiki hiçbirini almadım.özellikle decort için ne diyeceksiniz?teşekkürler 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117393
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 07:37
Allah askina, bunlar doktormu, komedyenmi!!!
1- Gripli bir hastaya, NIYE; Astim ilaci olan Ventolin veriliyor!
2- Gripli bir hastaya, NIYE Allerji ilaci olan; Alores veriliyor!
3- GriPli bir hastaya, NIYE; Oksuruk kesici ilac olan Kreval veriliyor!!!

Gayet basit... Hastaligin goguse inmesi isteniyorda o yuzden..
Dun anlattigim;
SAHTEKARLIGIN 1. SAFHASI iste bu tedavidir.. Daha beter oldugunuzda,
SAHTEKARLIGIN 2. SAFHASInda ise; Kortizonlu spreyler (Nasocort, Flixotide gibi) vericek..
Devami;   hastanelik olacaksiniz.,
SAKIN bu namussuzlarin bir daha semtlerine bile ugramayin.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 08:01
Hiçbirini almadım zaten hocam..öksürük 20 gündür devam ettiği için illa götürelim dedi eşim.daha neler söyledi hocam.bayagi cocugu astım hastası yaptı.öksürükleri alerjik öksürükmüş.20 gün sürmezmiş öksürükte gripte.10 günde gecmeliymiş Grip dediğin..

Birde hocam decort bu şekilde kırılıp meyve suyuna atılıp içilebilirmi? İlk Kez duydum da..
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 17:05
Evet bana da dediler ki öksürüğü uzun süre tedavi etmezsek,  ne dediğini hatırlamıyorum ama kalıcı olurmuş.. artık alerjik mi dedi astım mı dedi tipik öksürük olur mu dedi öyle bişeler söyledi de pek kulak asmadım. 
Çünkü 2-3 aydır öksürüyoruz.. 
Aslı astarı yok di mi hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 19:33
Kesinlikle etki etmez... Turk doktorlari okumazlar, bari SIZLER, acip ilacin icini okuyun... Bakin bakalim, "Oral" yani agizdan kullanim varmi imis...
Aptal Prof.un biri, kutulari ayni olan Dvit3 ile karistirmis.. VE BU SEKILDE EGITIM VERIYOR.. Bu salaklarda, kitap dahi okumadan, sadece "Hoca" larin anlattiklarini not tutarak doktor olduklarindan, boyle salakliklari yapmalari da dogaldir..
Ne diyebilirim, Allah Turk milletini bu doktorlardan tez zamanda kurtarsin...
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 10:41
Orjinalini yazan: ayemel ayemel Yazdı:

Evet bana da dediler ki öksürüğü uzun süre tedavi etmezsek,  ne dediğini hatırlamıyorum ama kalıcı olurmuş.. artık alerjik mi dedi astım mı dedi tipik öksürük olur mu dedi öyle bişeler söyledi de pek kulak asmadım. 
Çünkü 2-3 aydır öksürüyoruz.. 
Aslı astarı yok di mi hocam

Hocam bana da bir cvp.... Yada benim doktora da demeliyim herhalde :)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 18:41
Tabiiki yok.. Onlar her oksurene, Astim ilaclari ve Kortizonlu spreyler vererek, o durumlari bizzat, KENDILERI YARATIYORLAR... Bu yapilan sahtekarliklarin, 3 SAFHASI, 2-3 gun genis bir sekilde anlattim, onlari bulup okuyun..
SAKIN; Turkiye'deki, doktorlarin Oksuruk icin verdikleri HICBIR tedaviyi almayin, kullanmayin.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 17:41
Hocam merhaba..bizim öksürügümüz 1 ay oldu tam..balgamlı balgamsız bazen öksürüyor genzidoluyor özellikle uyurken.yani sürekli yutkunuyor şapur şapur sesler geliyor agzından uykudayken..bunlar normalmi?  burun akıntısı yok hapşırma yok tıkanıklık yok sadece öksürük..hiç ilaç vermiyorum ısrarla baskı yapsada eşim ve annem.bal limon zencefil veriyorum..ciğerleri temiz demişti dr.ne zaman gececek hocam bu durum :(( ilk kez öksürük bu kadar uzuyor :((((
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.