|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 20:25 |
Hocam el ayak agız hastalığı teşhisi kondu, kızım 10.ay içinde. kızarıklıklar vucudunun hemen hemen her yerinde var, yüksek ateşli bir gün ve gece sonunda ateşimiz düştü peşine kızarıklık oldu kızarıklıklar 2.gününde daha da yayıldı ve su toplu uçlarla geniş ve daha kötü bi görüntü oldu. önceki maillerinizi okudum ama bulamadıgım sorular şöyle: -banyo (şampuan sabun) zararlı olur mu?
-rahatlatmak ve su toplayan yerleri daha cabuk iyileştirmek için yapabilecegimiz birşey var mı? -agızda olan yaralara yetişkinler için olan tantumverde den kullanabilecegimizi söyledi dr kullanmalımıyım? -d vit ve kan ilacını kullanmaya devam edeyim mi? (agızdaki yaralara bi zararı olur mu) -izler nezaman geçer saygılar iyicalısmalar herşey için çok teşekkürler hocam |
|
![]() |
|
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hocam geniz akıntımız var, limon-bal, serum fiz, cold-mıx kullanmamızda bır sakınca var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu hastalik, sadece: Avuc iclerinde, ayak tabanlarinda ve Agiz icinde dokuntu yapar.
Agiz icinin, cildinin ve avuc ve ayak tabanlarinin resimlerini gonderebilirmisiniz? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
hocam cep tel.dan giriyorum ve bir türlü resim girmeyi beceremedim el ayak dudak ve agız içindede kızarıklar var ancak vücudunda özellikle popo kısmında ayak üstünde olanlar daha belirgin ve su toplamış bi şekilde, dr özellikle agız içine bakar bakmaz bu teşhisi koydu bende başka birşey olasın diye ısrarla sordum ama cevabı degişmedi sadece agızdaki yaralar için tantumverdeyi kullanabilecegimi başka hiçbirşeye gerek olmadıgını söyledi dün. ama bugün kızarıklar dahada artıp su toplamasıda beni endişelendirdi? ve bugün hiç ateşimiz olmadı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
http://i.hizliresim.com/0bJWE8.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
http://i.hizliresim.com/Y3Z8yA.jpg
moderatör arkadaslar kusura bakmayın bir türlü resim yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|