|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçemeyen ÖksürükGönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 09:22 |
|
Oğlum 21 Mayıs 2009 doğumlu.Geçen yıl 2013 yılında hapşurma ve burnuyla oyma ve öksürüklerle alerji bölümüne gittik. Kan ve deri testlerinde mite ve tozlara karşı alerjisi çıktı.Ağızdan alvesko (kırmızı) akşamları 1 puf ve öksürükleri bunalttığında ventolin şeklinde tedaviye başladık.Bunlar çok güzel korur ken 2014 mart sonu nisan başı gibi tekrar ve şiddetli öksürükler başladı.Haziran ayına geldik hala fazla öksürükler yaşıyoruz.Şuan ventolin2,5 mg. Ve flixotide 2mg/2m makinayla buhar şeklinde veriyoruz.Singular günde bir çiğneme tableti başladık fakat sinir yaptığı için onuda bıraktık.Ventolin sabah-öğlen-akşam alıyor.Flixotide sabah ve akşam buhar şeklinde alıyor.Öksürükleri azaldıkça flixotide tek doza düşün ventolini 2 doza düşün dedi fakat öksürükleri azalmıyor.Bu ilaçları bir anne olarak azalttım öksürük arttı ve şuan soğuk algınlığıda var.Tekrar gittik doktorumuza buharlara devam 2 doz ve 3 doz olarak dedi ve beraberinde prednol-L 40 mg. Kırıp içireceksiniz dedi.Prednol-L 40 mg. 24.06.2014 ‘de bir tane 25.06.2014’de bir tane içirdik hala öksürük devam ediyor.26.06.2014 Buğün için bir tane daha içirin dedi.Bu iğne kortizon içeriyor ve öksürüklerimiz dinmiyor.Bu durumumuzda ne yapmamız gerekiyor.
- Oğlum 23 kiloda. - Tüp bebek (3,5 kiloda doğdu 36 hafta 6 günlük doğdu) Sezeryanla doğum yaptım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 23:30 |
|
Yanlis yoldasiniz. Daha dogrusu tuzaga dusmussunuz.
1- O testlere siz girse idiniz, sizdede ayni sonuclar cikardi. O testlerden saglam cikan YOKTUR.. 2- Flixotide kortizonun onde gideni.. Esas zararli olan, ve sizi doktora bagimli kilan bu ilactir. En buyuk sahtekatliklari bu ilaclarla Grib arazlarini baskilayarak ve sizin gozunuzu boyuyarak yapiyorlar. Sizde, "allerji' iyilesti saniyorsunuz. 3- Flixotide'i her kesisinizde, cocuk, baslangictakindan daha agir bir hastalik tablosu ile karsiniza cikacak. 4- Zaten, cikmisda... Bu safhada, sahtekarligin ikinci perdesi oynanir, Agizdan kortizon igneleri icirilir...Allahtan bu igneler, agizdan icirildiginde etki etmezler.. Sahtekar olmalarinin yaninda cahil de olmalari enteresandir. 5-23kg; 7.5 yas kilosudur. 6- Oksuruk; astimin ilk bulgusu degildir. Astim bulgulari: Sikintili solunum, rahat nefes alip zor nefes vermedir..Cocuk, rahat konusamaz, cumlenin sonunu getiremez. - Cocugunuz; basindan beri Grip geciriyor, HEMEN verilen butun ilaclari kesin, sadece; Limonlu bal, Serum Fiz ve yastigina 2 damla ColdMix damlatin... Bir dahada SAKIN bu doktorun verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. |
|
![]() |
|
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 10:25 |
|
Hocam çok şaşırdım inanın şoktayım. Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu kadar ilacı boşamı kullandık. Size yazmayı unuttuğum şey benim evim bulunduğum binanın en üst katı yani çatı katı.Evimde tavan kısmında ve tavan köşelerinde küf oluyor evimdeki nem oranı şu yaz gününde 50 geceleri 60 kış günlerinde bu rakamlar 70-80 lere gidiyor.Bunlarda yapıyor olabilirmi. Bu ilaçları birden kesersem yine başa dönermiyim korkuyorum?????
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 10:30 |
|
O evde oturun, cocuk bu kadar zamanda zaten alismistir.Ilaclarida HEMEN KESIN. Benim anlattiklarimi uygulayin... Serum Fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin..Cok okumaniz gerekli.
|
|
![]() |
|
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 11:14 |
|
teşekkür ederim hocam. Arkadaşım üye ondan öğrendim bu siteyi.Bende üye oldum.unal ismiyle yazıcam size artık burdan.Bütün herkezle yazdıklarınızı okuyorum bilgi edinmek için.söylediklerinizin hepsini uyguluyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 12:23 |
|
Hosgeldiniz..
|
|
![]() |
|
unal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 11:49 |
|
Hocam 5 yaşındaki oğlumun öksürükleri bana tarif ettikleriniz sayesinde biraz olsun azaldı çok şükür.Serum fizyolojik büyük şişeyle aldım. 5ml.'lik şırıngaya şekip yarısını bir burnuna yarısını diğer burnuna oturduğu yerden püskürtüyorum sonra sümkürtüp temizliyorum.Doğrumu yapıyorum???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:18 |
|
Olabilir, buda dogru usullerden biridir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|