Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lütfen yardımm :( (pişik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlütfen yardımm :( (pişik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: lütfen yardımm :( (pişik)
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 19:27
hocam merhaba.umarım iyisinizdir,en ufak bişeyde size koşuyorum valla hakkınızı nasıl öderim,benim 2 sorum var inş resim yükleyebilirim 18 aylık oglumda dogdugundan beri sık sık pişiği geçirremedim ultralan pomat+trosdy ultralan karışımı,bephanten,hamatem herşeyi denedim geçiyor kısa bir zaman sonra tekrarlıyor,dr a götürdüm travazol verdi ne yapmamı önerirsiniz

uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 19:37
once, pisikten korumaniz gereklidir... Altini her temizlediginizde, koruyucu kremlerden (Nivea, Popolin, SEbaMed gibi) surun, alti hic ktemsiz kalmasin. Pisik oldugunda bu kremlere devam ederken, iki defasinda, Ultarlan POMAT kullanin.. Inatci oisiklerde, ayrica; Eau Borique%3 luk, Eczanede hazirlatip kullanin... Teferruati eski maillerde var.
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 19:38
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/59959_10203443429070792_333646688_n.jpg
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 19:40
resmi umarım görebilirsiniz hocam,ikinci sorumda gecen gün 18 aylık aşımızı olduk ve bize menenjit aşısı var ama mecbur degil dediler,aşı takviminde degilmiş sizce ne yapmalıyız ve kaç yaşına kadar yaptırmak gerekiyor süresi varmıdır hocam?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 22:05
Meyva sularini kesin.
Mutlaka; "Eau Borique %3'luk solusyondan" surmeniz gerekiyor.

Su anda yapilan, Meningokok Menenjiti asilari bir ise yaramaz, bu konu ile ilgili 2 makaleyi ve eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 23:11
portakal ve domates cok tüketiyoruz hocam bud sanırım ciddi bir etkendir değilmi,pişigi gecene kadar keseyim onları ve ayrıca eau boriue dediğiniz eski maillerde görmüştüm sanki diğer adı asit borikmiydi hocam,yukarıda saydıgınız kremler degilde evde oro çinko krem var pişigin önlenmesine yardımcı diyor ultralan harici her altını açtıgımda onu sürsem olurmu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2014 Saat 00:36
Bilhassa; Portakal ve Domates sulari bu gibi pisiklerin, en buyuk sebepleridir. Bu meyva sularini kesmeden, ASLA o pisigi duzeltemezsiniz... Eau Borique%3'luk SART....
Pisik kremi olarak, koyu kivamli kremlerin hepsi olur. Iyilesene kadar: Gunde;2 sefer, ULTRALAN POMAT kullanin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Mar 2014 Saat 07:38
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2014 Saat 00:51
çok teşekkür ederim hocm hep ultralan kullandım her ğişiginde ama bugün gittiğimiz dr korkuttu açıkcası beni,sen ne yapıyorsun dedi deriyi inceltir belkide o yüzden sürekli tekrarlıyor dedi travazol yazdı üzülmüştüm ama şimdi rahatladım sayenizde cok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.