Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine hasta(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyine hasta(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 315
Mesajın Direkt Linki Konu: yine hasta(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 20:17
Hocam merhabalar, 5 yaşındaki oğlum daha 2 hafta önce hastaydı öksürük 38 civarı ateşi olmuştu iyileşmişti bir haftadır okula da gidiyordu. Dün yine öksürük başladı burun tıkanıklığı ve akşam öksürmekten hiç uyumadı şu an ateşi 39 civarı her yerinin ağrıdığını söylüyor gözleri akıyor. ben zaten öksürmeye başlar başlamaz grip tedavisine başlamıştım. Hocam 2 haftaki önceki gripten bağışıklık olmadı mı ki şimdi yine mi grip yoksa farklı bir durum mu? farklı bir değerlendirmeye gerek var mı yoksa aynı tedaviye devam mı edeyim? çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 00:04
100 TURLU grip var. Birde, her sene sekil degistirdiklerinden, kazandiginiz bagisiklik, sadece o mevsim sizi AYNI viruslerden korur ama FARKLI vuruslerden korumaz..
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 01:12
Hocam kafama takildi.. O zaman grip asisini yaptirmamizdaki amac ne ?bizi sadece bir kac virusten koruyacak.piyasa virus dolu.
Yukarı Dön
EBRARIM51 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 12:42

araya girdim ama kusura bakmayın. Kızım bundan bir hafta önce boğaz enfeksiyonu geçirdi hocam. doktor augumentin verdi 5 gün kullandık vücudunda bazı kızarıklıklar oldu doktor bıraktırdı.daha sonra grip oldu atişe olmadı ama iki haftadır burun akıntısı var  cuma günüde 1 yaş aşısına götürdüğümde aile hekimi boğazına baktı kızarıklık var iburamin cold kullan antibiyotik gerektirecek bir durum yok dedi. sizce kullanmam gerekirmi hocam şimdiden teşekürler...

EBRARIM HAYATIM BENİM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 18:47
- Grip asilari; o seneki virusler, sekil degistirene kadar sizleri korur.. eger hala bu seneki Grip asisini olmadi iseniz asi olun.. BU SENE GRIP, OLUMCULDUR...
- Agizda pis bir koku ve dilinde, kalin bir pas tabakasi yoksa, ANTIBIYOTIK gerekmez... SAKIN: Sonu "-Cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin...
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 315
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:23
Hocam cevabınız korkuttu beni. Biz ailece hiç grip aşısı olmuyoruz ama grip tedavisi için de sizin dediklerinizin asla dışına çıkmıyoruz.Yanlış uygulamalar yapmazsak yine de ölümcül mü? birde zaten yazımın başında da belirttiğim gibi ailecek hastayız. oğlumun ateşi akşam kendiliğinden düştü hiç müdahele etmedim bugün daha iyi sadece öksürüğü devam ediyor bugünde ben başladım her yerim ağrıyor. eşim zaten hasta. grip geçirsekte aşıyı yine de olmalı mıyız? hastayken yapılamıyor biliyorum ama iyileşince yaptıralım mı? çok teşekkürler
Yukarı Dön
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 468
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:43
hocam peki bu seneki asi icin grip olmus kisilerde olsunmu asi..birse iki aylik bebek de olabilirmi bu asidan...hastanade yatti iki ant.kullandi hatirlarsaniz...birde dort yasinda abimiz var oda bu sene cokk grip oldu olsunmu asill
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 20:45
Biz sizin onerinizle eylul de yaptirdik fakat asinin icinde olmayan virusler de azimsanmayacak kadar cok...netice de her turlu hasta olacaklar cocuklarimiz ....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.