Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Pastalar, Kekler ve Kurabiyeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - palyaço cup cake
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konupalyaço cup cake

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Konu: palyaço cup cake
    Gönderim Zamanı: 02 Tem 2013 Saat 22:31

çocuklarınızın çoooook hoşuna gidecek LOLMALZEMELER:

(20 Adet için)

2 Yumurta

1 Su bardağı şeker

1 Çay bardağı sıvıyağ

1 Çay bardağı erimiş margarin (100 gr kadar)

1 Çay bardağı süt

1 Paket vanilya

1 Paket kabartma tozu

Aldığınca un

SÜSLEMEKİÇİN:

İki paket krem şanti

2 Su bardağı süt

Dondurma külahı

Renkli bonibonlar

Damla çikolata

YAPILIŞI:

Önce yumurtaları şekerle çırpalım. Üzerine yağlarımızı, sütümüzü ekleyelim ve karıştıralım.  Onun üzerine vanilya, kabartama tozu   ve unumuzu kontrollü bir şekilde ekleyelim. Karışımımızı  muffen kalıplarına koyduğumuz  muffen kağıtlarına dökelim ve 180 derecede ısıtılmış fırında pişirelim. Keklerimiz pişerken iki paket  krem şantimizi  2 su bardağı sütle çırpalım ve dolaba koyalım. Pişen keklerimiz soğuyunca  üzerine krem  şantimizi  sıkın. Palyaçomuzun önce külahını takalım başına sonra da bonibonlarla burnunu, damla çikolatayla da gözlerini yaptık mı palyaçolarımız hazırdır :)

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2013 Saat 23:30
kiz sen yasiyonmuLOLLOLbengisu deyince bizim bengisu mu dedim hayir hic beklemiyordum daaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2013 Saat 23:49
yaşıyom kız valla LOLLOL hala buralardasın sevindim bende senden mesaj bekliyordumLOLLOLLOL yasemin burdaysa beni hemencik görür dediydim üle de olduLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2013 Saat 10:17
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

yaşıyom kız valla LOLLOL hala buralardasın sevindim bende senden mesaj bekliyordumLOLLOLLOL yasemin burdaysa beni hemencik görür dediydim üle de olduLOLLOLLOLLOL
 LOLLOLLOLLOLLOLLOLkiz avatar resmini görmesem yok bu bizim seme degil decekdim pehhhhhLOLLOLLOLLOLLOLbirde ben ayni devam yemek tariflerine bakiyom ama beceremiyorumLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLyani degisen bir sey yok birde hala kis almanya bu da var unutmaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2013 Saat 23:55
eskilerden bir sen kaldın kız yasmin valla vefalı arkadaşsın biliyor musunWink özlemişim seni, buraları ne var ne yok anlat bakimmmLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2013 Saat 10:10
yok digerleride unutmaz merak etmeLOLyaz geldiya plajlarda denizlerde ormandalar simdik geziyorlar ama pisman olacaklar keske gorseydik decekler bak gorLOLLOLLOLLOLLOLLOLdegisen bir sey yok modlardan duygu 2 cocugunu yapti caliskanlikdan baskada bir sey yok vallahiLOLsen sor ben cevaplarimLOL

Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2013 Saat 22:30
canım benim sen nasılsın kilolarla başın dertte mi halaTongue pek tanıdık kişi kalmamış kimse selam vermediCryCryCry senden başka olsun sen varsınya kardeşim yeter banaApprove duygu büyütmüştür bebeğini darısı başıma olsun inşallahSmile türkiyeye na zaman geleceksinQuestion giresun muydu memleketQuestion
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2013 Saat 10:49
kilomuLOLyok aslaaaaaaLOLLOLLOLkilo benim yanima yaklasamaz beeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLtanidiklar dedim ya uzulme yaz ya evde degillerdir tatilde geziyor onlar simdik er gec cevap yazan olur LOLLOLLOLduygu bebegi buyuttu ama oda onunla beraber yaslandiLOLLOLLOLsesi sedasi yokLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLgiresun ama bu sene gelmiyoz sema bazi sebeplerden dolayi buyuklerimiz bayram etsinLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.