Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun tıkanıklıgı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun tıkanıklıgı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: burun tıkanıklıgı
    Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 21:24
Hocam merhaba.OGlum 14.ayının ıcınde.yaklasık 1 aydır gecmeyen bır burun tıkanıklıgı var.coldmıx ve serum fızyolojık kullanıyorum fakat serum fızyolojıgın pek bır ıse yaradıgını soyleyemıcem sureklı agızdan nefes alıyor ve gecelerıde cok rahatsız uyuyor.nasıl gecırebılırız bunu Hocam,yardımcı olun lutfen.bır kac ınternet sayfasındada burun tıkanıklıgının zeka gelısımınıde olumsuz etkıledıgı yazıyor bunun dugrulugu nedır?
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 23:34
Ve tabi malum kış mevsiminde olduğumuzdan çoğunlukla evde klima çalışıyor bunuda belirtmek istedim.şimdiden çok teşekkürler..
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 23:55
Hocam taksit taksit yazıyorum kusura bakmayın lütfen.aklıma bişey takılıyor siz cevap vermeden hemen yazmak istiyorum.Dediğim gibi oğlum 14.ayının içinde biz şimdiye kadar hiç kan tahlili falan yaptırmadık demir eksikliği için falan.her gün 1 köftesini,sütünü,yumurtasını yediriyorum mutlaka.sebze ve meyvesinide yediriyorum.multitabs acd vitaminini kullanıyorduk sizin önerinizle,kesebilirsiniz dediğiniz için bıraktık onuda.şimdi herhangi bir tahlil yaptırmalı mıyım ve başka bir vitamine geçmelimiyim? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2012 Saat 00:07
Klima ve kis mevsiminden ziyade; kalabalik icinde bulunmasi, cok opulmesi ve/veya, krese/okula giden bir kardesinin olmasi esas sebep olabilir. Serum fiz, ColdMix'e devam edin. Beslenmesi ideal, hicbir tahlil gerekmez. Senede; 1 ampul Dvit3 icirmeniz yeterlidir.  
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2012 Saat 12:58
hocam bizim de burun tıkanıklığımız geçmiyor.iliadin kullandım daha kötü oldu.neredeyse 10 gün kullandım sadece geceleri.bağımlılık yaptı sanırım şimdi 20 gündür hiç burundan nefes alamıyor.sümkürmeyi öğrettik yapıyor ama birşey çıkmıyor.ses geliyor yalnız dolu gibi.ama her halde gücü yetmediğinden çıkaramıyor.hiç akıntı yok.nasonex kullanıyorduk.son 2-3 gününde iliadinle 1 saat arayla kullanmış olduk.o ilaçlar mı yaptı.iliadin ve nasonex.1 haftadır hiç bir şey kullanmıyorum.2 -3 gün siccnasal kullandım hiç bir işe yaramadı.ne yapmalıyız.iliadin i asla kullanmam bir daha.konka şişliği vardı onu geçirdi ama burnunu tamamen tıkadı.10 gün kullanma sebebim de hiç nefes alamadığı için uyuyabilsin diye.nerede hata yaptık.eskiden bu kadar kötü değildi çocuğun burnu.en azından geceleri uyuyabiliyordu.şimdi gece uykuda ağlıyor nefes alamadıkça.Cry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2012 Saat 19:08
Nazonex; kortizon oldugundan, sahte bir iyilik hali saglar ama, hastalik hic iyilesmez, acisida sonra cikar... Esas bu ilaca bagimli hale gelirsiniz. Iliadin'i 3 gun kullanin... Sonrasinda; bir gun Serum fiz kullanarak ara verdiginizde, tekrar Iladin kullanabilirsiniz. Tikaniklik, ifrazattan degil, burundaki odemden oluyor. Bu sebeple sumkurtmeniz cok kisitli bir rahatlama saglar. Butun ilaclari kesin, Sicak su buhari ve serum fiz kullanin.  Nazonex kullanmaniz hic iyi olmadi, tam tuzak bir ilac...
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 23:57
Cevabınız için çok teşekkürler Hocam.son bir soru daha sormak istiyorum bu internet sitelerinde yazan 'burun tıkanıklıgı zeka gelişimini etkileyebilir' cümlesinin doğruluğu nedir? Ve Hocam yeni yılınız kutlu olsun.Sağlk,mutluluk ve huzur dolu bir yıl sizinle olsun! Clown
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2013 Saat 00:04
Hocam bir de oğlum 14.ayının içinde burun tıkanıklığına serum fizyolojik çare olmuyor.iliadin kullanmamızda bir sakınca var mıdır? ve nasıl kullanmalıyız?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.