Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Biberonu Almıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBiberonu Almıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azra_aslı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Konu: Biberonu Almıyor
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 03:09

Hocam merhaba,

Geçen hafta kızım Ateşli havale geçirdi idraryolu enfeksiyonu denildi 5 saat müşade altında kaldıktan sonra eve geldik dr.Suprax verdi , konu şu ki o güne kadar rahat rahat biberon alan kızım o günden beri biberonu redediyor havale öyküsünden bahsetme sebebim acaba ilaç ve yaşadığı olaydan ötürü redediyor olabilir mi ?

Biberonu reddettiği günden beri geceler kabus oldu çok sık uyanıp emmek istiyor emziriyorum ama haliyle doymuyor evde 3 değişik mama var hiç birini almıyor biberonla su içiyor ama süt ve mama kokusunu daha duyar duymaz başını çeviriyor ve huysuzlanıyor ,bu gece saat 23:00 te kaşık maması yedirip yatırdım ama 2 saat sonra tekar uyandı uykusunda biberon vermeyi denedim ama sonuç değişmiyor biberonu redediyor… Ne yapacağım uykusuz gecelere merhaba mı diyeceğim..Lütfen yardım … Saygılar… Aslı

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118445
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 03:10
Yasini yazmamissiniz. Birde 1 hafta evvelki Idrar tahliline bir bakin bakalim, Nitrit degeri ne bulunmus? Diger sonuclarinida yazin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Eyl 2012 Saat 03:12
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 14:51
Hocam
kızım 9 aylık sonuçlarıda yazıyorum

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi )pH          5.5  4.4 – 7.4

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi )glukoz     negatif

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) bilirubin  negatif

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) keton       negatif

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) Protein     negatif

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) nitrit          + +

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) Ürobilinojen  normal

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) renk          açık sarı

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) görünüm    berrak

İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) RBC  : 2    0-4 her sahada

Saygılar....
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 14:53
İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi )  yassı epitel 1

nitrit değeri karşısında sadece + + yazılı anlamadım
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 15:10
İdrar  tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi ) dansite 1.005 - 1.035
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118445
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 17:56
Birde mikroskopi kisminda;  lokosit sayisi olacak
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 19:01
lökosit negatif hocam
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2012 Saat 19:01
eritrosit negatif
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.