Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne yapmalı nasıl davranmalı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNe yapmalı nasıl davranmalı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Konu: Ne yapmalı nasıl davranmalı
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 01:26
hocammm öncelikle tekrardan hoşgeldinizzz aramızaaa ne ii olduu :)
 NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM LÜTFENNN Bİ ÇAREEE
daha öncelerii çoğu kezz kızımın kabızlığından bahsetmiş ve yardım almıştımm sizden en son sokol kullandık ama sokol olsun duphalac olsun atık her türlü meyve suyunda sütte tadını anlayıp içimiyorr dolayısıyla kabızlığımıza çare olamıyoruzz çocuk cerrah dahil testler yapıldıı herhangii bişey yok çatlak vs.. kendini sıkıp kasmasına gelincee kendi kendine halledicek demiştiniz 2.5 ay oldu çözüm yok hocam komikmi gelcek bilmiyorum ama 2.5 ay oldu yeni evimize taşınalı kvdmlerin evi kızım burayı babanesinin evi diye benimsediği için her gün öbür evimize gidelim diye tutturuyor hayır burası babanemin evi neden geldikki buraya diyorrr geldik geleli kabız kendini sıkıyorrr bu piskolojınin bi yansıması olabilir mi hocam bizee piskolojik olabilirmi bu durum
kuzenimin cocuğuna magne... cal.. diye bi toz vermiş doktoru kabızlık için kızım 2.5 yaşında kulanabilirmiyimm saygılarr sunarıımmmmm sonsuzzz teşekkürlerr herşeyyy içinnnnn

Düzenleyen SED - 21 Ara 2011 Saat 01:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:08
Deneyebilirsiniz,posali gidalari arttirin.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:36
posalı gıdalardan kasıtt nedir hocamm özellikle yedirmem gereken bişey varmı ki çorbanın içinde bişey varsa kusan bi çocuk pek sevmiyorr  miktar olarak ne kadar vermeliyim ilaçtan ve ne kadar süre korkusunu yenenekadar devam etmelimi hocam kıvam yumuşatması adınaa saygılar sunarım 
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:46
kakamızı yaptık hocamm çok sıkarak istemeyerekk yerinde dursun diyor  ve bu durum 2.5 aydır devam ediyor böyle bir durumla daha önceee karşılaşmışmıydınız hocammm kaka kıvamını yumuşattığımızdaaa kasılmaları sıkmaları azlacakmı sonsuz teşekkürlerrr saygılarrrrrr
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 22:34
Mercimek,fasulye, ispanak gibi gidalar.Sabirli olun, zamanla yoluna girecek.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 18:51
hocam kabızlık konusunda ne kadar yazı makale varsa okudumm çoğu süt ve süt ürünlerini kesmemizi söylüyor en son gittiğim doktorr kızımın büyüme çağında olduğunu 2.5 yaşındaki bi çocuğun beslenmesinde sütün en önemli faktör olduğunu söyledii sütü kesme dedi günde 2 bardak süt ve bir kase yoğurt veriyordum hala devam ediyorum azaltmalı yada tamamen mi kaldırmalıyımm
 herşeye dikkat eder oldum 2.5 aydır pirinç pilav sütlaçvs. muz patates yedirmiyorum ne zamana adar devam etcek böylee saygılar sunarım iyiki yanımızdasınızzz
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 18:54
magnesıe cal..günde bi kez veriyorum az bi şekilde kaşıkta sulandırarak doğrumu yapıyorum eczacı küçük çocuklara verilmediğinden sanırı nasıl kullanılacağına dair bişey yazmamış bir hafta kullanmam bağırsakları tembelleştirirmi ilç olarak sadece sokol ve duphalac kullanmıştım bir kezde acilde lama yaptılar 5 gün yapmayınca çok özürr dileyerk soruyorumm saygılarrr

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2011 Saat 18:18
Eger yumusak kakayi 5 gunde bir dahi yapiyorsa onemli degil. Sert kaka yapiyorsa devamli degil ama ,2-3 gunde bir bu ilaci  kullanmanizda sakinca yok. Muhtazam kaka yapmaya baslayinca duzelecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.