Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil arkadaşlar bilgileriniz lazım !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacil arkadaşlar bilgileriniz lazım !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Konu: acil arkadaşlar bilgileriniz lazım !
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2011 Saat 18:30
mrb hepinize hemen konuya giriyorum merak ediyorum çünkü  cevaplarınızı bugün dr kontrolüm vardı gittik bebeğim sağlıklı bi sorunu yok çok şükür  ama dr ayrıntılı ultrason için ankaraya yönlendirdi imkanınız varsa gidin dedi sebebi benim daha önce 4 kez düşük yapmış olmam aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı ve hangi sebebplerden dolayı yaptırdınız içimm çok buruk korkuyorum lütfen yardımcı olun bide kaçıncı haftalarda yaptırdınız ben 21+3 günlüğüm
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2011 Saat 19:27
Ben 2 buçuk haftalıkken renkli ultrasona girdim,sebebi bende kist olmasıydı..İlk dr kontrolüne gittiğimde normal ultrasonla bakıldı,hamile olduğum belli olmuyordu ama dr kist var ve oldukça büyük çok riskli dedi,başka bir hastaneye gittiğimde renkli ultrasonla bakılmasını istedi...

Endişe etme,4 kez düşük yapmışsın daha ayrıntılı bakılmasını istemiştir..İnşallah herşey yolunda gider bebeğini alırsın kucağını,sonra şu imzadaki resminin gerçeğini istiyom senden:))
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2011 Saat 20:04
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Ben 2 buçuk haftalıkken renkli ultrasona girdim,sebebi bende kist olmasıydı..İlk dr kontrolüne gittiğimde normal ultrasonla bakıldı,hamile olduğum belli olmuyordu ama dr kist var ve oldukça büyük çok riskli dedi,başka bir hastaneye gittiğimde renkli ultrasonla bakılmasını istedi...

Endişe etme,4 kez düşük yapmışsın daha ayrıntılı bakılmasını istemiştir..İnşallah herşey yolunda gider bebeğini alırsın kucağını,sonra şu imzadaki resminin gerçeğini istiyom senden:))

ayyy inş. yaaa drmda korkma gebelikle alakalı değil geçmişte yaşadıklarınla ilgili aklımızda şüphe  kalmasın dedi ama gel bana anlat Tongue bide ben çorumda yaşıyorum ve çok fazla ankaraya gittik geldik düşüklerin sebebi o bu şu derken ankara kelimesini duydugum anda bende eşimde mahvoluyoruz biraz ondan aslında korkum bide biliyomusun devlet karşılıyomu beni direk özele yönlendirdide Ermm
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2011 Saat 20:11
Koskoca Çorumda yokmuymuş,bi Çorumlu olarak sinir oldum bu dururma...Ben özelde baktırmıştım,ama benim sosyal güvencem yoktu tabi o zaman,sanki şimdi var daTongueAraştırmak lazım,devlet hastanelerinde yoksa ondan özele yönlendirmiştir,yada anlaşması vardırAngryÖzelde olsa karşılamazmı sigorta acaba,ben hastane özürlüyümConfused
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2011 Saat 20:15
Benim her iki gebeliğimdede 20. haftada istedi doktorum detaylı ultrason rutin bir kontrol demişti bebeğin gelişimini izlemişti bence senin ki de rutindir canım aklına kötü şeyler getirme Smile
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2011 Saat 23:10
hangi haftadaydı hatırlamıyorum ama, benim doktorum da istedi, bu kordon kanını falan ayrıntılı görüyorlar bebeğin beslenmesi falan nasıl diye, dolaşım sistemi tamamen görünüyor desem yanlış demem sanırım...
rutin kontrol bunlar mehtapp sıkma canını...ben de özele yönlendirildim ve ücretli yaptırmıştım, doktorumun ultrasonu normal olandandı çünkü...ücreti hatırlayamıyorum ama en fazla 80 dir o hastaneye 80 den fazla para vermedik çünkü....
çorumdan ankaraya gitme meselesine gelince özel araba varsa onunla gitseniz ve her 30-40 dakikada bir mola verip 10 dk yürüsen iyi olur...zaten mesafe yakın, iki molada biter...:)
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 12:14
Bendede ıstedıler korkulacak bısey yok canım

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 12:16
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Koskoca Çorumda yokmuymuş,bi Çorumlu olarak sinir oldum bu dururma...Ben özelde baktırmıştım,ama benim sosyal güvencem yoktu tabi o zaman,sanki şimdi var daTongueAraştırmak lazım,devlet hastanelerinde yoksa ondan özele yönlendirmiştir,yada anlaşması vardırAngryÖzelde olsa karşılamazmı sigorta acaba,ben hastane özürlüyümConfused

ayy sorma canım yaaa koskoca çorumda yokmuş malesef eşiminde aklına gelen ilk ve tek şey anlaşmalıdır bu drlar dı ama ben öyle düşünmek istemiyorum dr güveniyorum  böylede kalsın istiyorum sigortamız var ama hiç hastane lafını etmedi direk özele yönlendirdi ve 2 dr nosu verdi ben yönlendircem sizi dedi bilmiyorum hayırlısı pazartesi yada salı yolcuyuz malseff dualar istiyoıruz sizlerden lütfenn Nuke
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.