Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuŞEHİTLERİMİZİN ANISINA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Konu: ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA
    Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 10:47

Her günüm cenaze her günüm şehit

Bunların sebebi bir it oğlu it >

Uyan Türk evladı uyuma uyan

Otuz kupona alınmadı bu vatan

PKK'ya karşı bir damla bile olsa düşmanlığın varsa bu mesajı çevrimiçi olan herkse ilet

bu gece şehitlerimizin anısına tüm türkiyede eylem vardır satt 9: 30 da ışıklar yanıp sondurlecektır(herkese yolla)

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 10:56
bana da geldi ben yolladim esimin adresinden dogru

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 11:58
CryCryCryCry ClapClapClapClapClap
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 12:28
dün gece leventteydik taksicilerde eylem için hazırlanıyordu ama o köpekler gebermedikce eylemler ne işe yarıyoki ta gecenki olayda harekete geçilecekti Disapproveayrıca bu tür kritik yerlere yapılan operasyonlarda eğitimli tim ler olmalı bence off yaaa hala aklım almıyo bu olay avrupa amerikada olsa yer yerinden oynardı

dün annemlerin senesiydi 13 sene oldu tam onları kaybedeli acı aynı acı ama inanın dün kendi acımı unttum üzüntümden sanki o cenazeler benim kardeşim ağladım valla CryCryCry

zaten dün kötü bir gündü gecede hepten sinirim bozuldu Angry
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 13:27
NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPALIM......Unhappy
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 14:07
tamam vatandaş olarak ne gerekiyorsa yapalım ama ne çare.kökleri kurumadıkları sürece bu şerefsizlerin (yani afedersiniz çünkü onlara karşı hiç sabrım yok bu tür argo sözcükleri kullanmak zorundayım!!!Angry ) hiç birşey değişmez.girelim işte kurutalım köklerini.valla banada silah verseler gözüm kırpmadan tararım.!!!benki akvaryumumuzda ölen balığa bile bakamayan biri olarak.off yaaaa...sinirim bozuldu yine.daha fazla abartmadan susiim en iyisimi ben.
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 14:16

bu topraklar adına daha ne kadar şehit vereceğiz herşey vatan için ama o pkk denen iletin biran önce kökünün kuruması gerekiyor herkes elinden geleni yapar elbette

yeter artık başka analarında yürekleri yanmasın herkesin evlatları birer inci gibidir

KAHROLSUN PKKAngry
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 15:02
Bazen uydudaki pkk kanlalarına bakıyorum sırf bizim hakkımızda ne haber yapıyorlar Türkiye ve şehitlerimiz için ne diyorlar diye.örneğin dün şehit her kanalda şehitlerimizin haberi varken onlar 3 kanallarındada şarkı türkü koymuşlar sanki bayram yapıyormuşcasına.AngryKudurmamak işten değil.Ayrıca hava durumu haberi denk geldi bir keresinde tüm dünya başkentleri varken Ankarayı söylemediler,birde güya hayalini kurdukları kürdistanın şehirlerinin hava durumu raporlarını verirken bir baktım van,wan olarak yazılmış ve diğer illerimizde değişik şekillerde.. .Zamanında atalarımızın canları pahasına kanlarını dökerek aldıkları bu vatanımızın o güzelim şehirlerinin isimlerinikafalarına göre değiştirmişler,.Angryçıldıracağım.ve bunlar rahat rahat propagandalarına ve yayın yapmaya devam ediyorlar avrupadaki çeşitli ülkelerde,bu kanalların terör örgütünün yandaşı olduklarını bilmelerine rağmen buna müsaade ediyor.buna kim dur diyecek.bu ne kadar devam edecek??

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.