Merhabalar Doktor bey,
Kızım 14.5 aylık.
Çarşamba akşamı mutfaktayken düştü ve kafasını daha doğrusu alnını mutfak dolabına çarptı ve çok ağladı. Hiç bu kadar ağlamamıştı. Bir türlü susturamadım. Ağlarken ara ara öksürdü ve bu öksürmeyle birlikt kustu. Kusması sulu değil, yediği yemekleri kustu ve kusarkende çok zorlandı ve gayet katıydı.
Aynı günün gecesi sürekli öksürdü ve öksürürkende sanki boğazı yırtılırcasını şiddetli öksürdü. Gece saat başı uyandı öksürmekten, neredeyse hiç uyumadı. Ama ateşi yoktu.
Perşembe sabahı doktora götürdüm ve doktor sırtını dinledi ve boğazına baktı sadece. A-ferin plus isimli şuruptan günde 3 kez yarım ölçek vermemi söyledi.
Perşembe akşamı muhallebi yedirmiştim, 15-20 dakika sonra kustu, hepsini çıkardı neredeyse.
Cuma sabahı kahvaltıdan sonra kustu, öğlen çorbadan sonra yine kustu, akşam üzeri meyve püresinden sonra yine kustu. Öğleden sonra ise ateşi oldu.
Şu an hala ateşi var, uyuyor ve inliyor uyurken... Aç aç uyuyor şuan, birşey vermeye, süt içirmeye korkuyorum kusacak diye. Neler yedirmemi, nasıl beslemeliyim?
Önereceğiniz ilaç ya da ne yapmamı önerirsiniz?