Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10210
|
Konu: Bebeklerimizin gelişimini burada paylaşalım Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 13:43 |
selam kızlar hadi bakalım söyleyin sitemizin en büyük ve en küçük bebeği kim,sırayla neler neler öğrenip neler yapıyorlar..... Ata Deniz 11,5 aylık emekliyor,sıralıyor avazı çıktığı kadar bilinçli bir şekilde anne diyor ve acıkınca mamma diye sayıklıyor...tabii zaman zaman baba da diyor....ayrıca gel gel ve bişey istediğinde ver ver diyor,bazende hadi hadi diyor  en büyük zevki banyo yapmak suyu çok fazla seviyor....
Düzenleyen fatoş - 26 Eki 2008 Saat 23:18
|
|
 |
humeyra
Altın Üye
Puanlar: 2466
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 15:16 |
anıl 20,5 aylık
taklit ediyor ve elline ne geçerse fırlatıp atiyor Çatal/kaşık kullana biliyor Koşuyor burnun ağzın vs nerde diye sorduğumda gösteriyor
anne, baba, mama, dede, teyze, aba, abi, kalk, gel, ver, otutur, bicbici, aç, alo, hoşca kal, bye bye diyor yani kendini rahat rahat ifade ediyor...
|
A-N-I-L 27.09.2005
|
 |
canımkızım lena
Üye
Puanlar: 15
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 15:17 |
selam...Lena 43 günlük,emiyor,altını kirletiyor ve uyuyor  .Eşim işden gelince kızımız ile bir iki saat boyunca müzik eşliğinde dans ediyorlar lena bundan çok hoşlanıyor sonunda yorgun düşüp uyuyor prensesim.hergün bu dansı yapmak istiyor.Gün boyunca onunla bol bol konuşuyorum tabi şimdilik pek tepki veremiyor ama biliyorum onu çok sevdiğimizi hissediyor.sesimizi tanıyor artık sesin geldiği yöne kafasını çeviriyor,hareket ettiğimizde gözleri ile bizi takip ediyor.odasındaki dönenceyi gözleri ile takip edip gülücük yapıyor,o gülücükleri bize yapacağı günü iple çekiyoruz.
|
 |
Melissam
Üye
Puanlar: 35
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2007 Saat 15:25 |
Melissa 4,5 aylik dogdugundan beri geceleri annesini hic uzmez cok guzel uyur.Son iki gundur annesinin sutu az diye biberónla tanisti birakmak bilmiyor.Bir haftadir Havuc ve patates puresini tatti cok hosuna gitti elimi tutup kasigi agzina goturuyor.Umarim ilerde kasiklari hammm yap yada ucak ucuralim diye kandirmamiza gerek kalmaz:))) Yuzu koyun uzanip oyuncaklarina uzanmaya calisiyor, beceremeyince kiziyor.Her seferinde bordo sacli Babaannesi ve pala biyikli dedesini gorunce avazi ciktigi kadar bagirip agliyorrr.:))) Bu gunlerde sevinc cigliklari atma talimleri var
Düzenleyen Melissam - 06 Haz 2007 Saat 16:10
|

Ahhh Annelik sen ne guzel seysin.Allah olmayanla
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10210
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 16:09 |
ee hadi kızlar...neredesiniz....
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 20:16 |
benim cimcime 6 buçuk aylık çok güleçtir dışarı çıkalım sevmeden yanımızdan kimse geçmez herkese gülücük dağıtır.
gevezedir keyfi yerideyse kendi halinde konuşurur anne dediği çok olur ama daha çok annannanan diye arka arkaya söyler içinde anne sözcüğüde gecer tabi:)
sözlü müzik duyduğunda ağzını hareket ettirip playbak yapar.
sesli öpücük atarım oda karşılık verir özellikle mama yerken karşılıklı yaparız.
ellerimle gel gel veya bay bay yaptığım zaman ellerine bakıp eviripçevirir yapmaya çalışır.
biraz biraz ayaklarının üzerine basıyo artık bu konu canımı sıkıyordu ayın 23 ünde 7 aylık olcak o zamanı bekliyorum zaten kontrole gidecek
şimdilik bu kadar kız ağlıyo
|
 |
KARAHAN
Üye
Puanlar: 65
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 20:37 |
benim sarışınım 27 aylık yürüyor,koşuyor takla atmaya çalışiıyor karnı acıktığı zaman kıyamet kopuyor atta dendiği zaman kıyafetlerini -çorabına kadar-getiriyor ve asla şapkasız dışarı çıkmıyor her söylediğimi anlıyorda bana pek cevap vermiyor şimdi de oturmuş ablasıyla kavak yellerini izliyor.
|
*İcRaAtıNın FeLSefEsİni Taşı KıyAfeTini D€ĞİL GöZe BaTan ZeKan OLsun PosTun D€ĞİL*
|
 |
bengü
Kıdemli Üye
Puanlar: 681
|
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 07:43 |
benim oğluşum 3 aylık heryeri oynamya başladı çok hareketli çok güzel gülüyo beni tanıyo artık yanına gidince sevinç çığlıkları atıyo  yerim ben onuu
|
 |