|
Alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Seyur
Üye
Kayıt Tarihi: 7 Saat 46 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AlerjiGönderim Zamanı: 7 Saat 42 Dakika önce Saat 23:16 |
|
Merhabalar hocam 6 ay 3 günlük bebeğim var 4.ay kontrolünde doktor bingildagi kalinlasmamis dedi d vitaminini 5 damlaya çıkardı ertesi gün ishal diğer gün kanlı kakayla uyandık gaitada lökosit görüldü flagy ve rawflor kullandık geçmedi alerji dendi deri testi yapıldı negatif sonra yama testi yapıldı süt ve süt ürünleri yumurta alerjisi var dendi diyet yapıyorum emziriyorum aynı zamanda evolvia rp1 mama kullanıyoruz ek gıdaya başladık 1 haftadır ama geçmedi kan hala devam bugün ek gıdaya ara veriyoruz dedi doktor kan bir gün yok diğer gün her bezde var hocam kaka sayısı günde en az 4 bazen 8 9 a kadar çıkıyor diyetinde kaçak olmadığına eminim kuruyemiş dana eti bunlarida kendi gözlemlerimle kestim sizce gerçekten alerji mi yoksa altında başka bişey mi yatıyor bu durumun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|